Zoek
Sluit dit zoekvak.
Vitra
Eames Lounge Chair Vitra
Vitra
HAL Tube Vitra
Vitra
Eames Plastic Armchair LAR Vitra
Vitra
Eames Fiberglass Armchair DAR Vitra
Vitra
Cork Family Vitra
Vitra
Nelson Bench Vitra
Vitra
Plywood Chair LCM Vitra
Vitra
Occasional Table Vitra
Vitra
Corniches Vitra
Vitra
Eames Coffee Table Vitra
Vitra
Potence Vitra
Vitra
Polder Sofa Vitra
Vitra
Soft Pad Chair EA 217 Vitra
Vitra
Suita Sofa Vitra
Vitra
Coffe Table Isamu Noguchi Vitra
Vitra
Aluminium EA Lounge Chair Vitra
Vitra
Eames Plastic side chair Vitra
Vitra
Eames Fiberglas side chair Vitra
Vitra
Toolbox Vitra
Vitra
Aluminium Chair EA 117 Vitra
Vitra
Happy Bin Vitra
Vitra
Grand Repos Vitra
Vitra
Wire Chair Vitra
Vitra
Sale: Vitra Aluminium Chair EA 108
Een greep uit onze merken
Over: Vitra

Vitra bij Meijer + Floor: Waar Design een Levensstijl wordt Bij Meijer + Floor omarmen we de invloed van Vitra, een bedrijf dat niet alleen meubels creëert, maar ware designbelevingen levert. Vitra is niet zomaar een merk; het is een levensstijl, een verhaal dat begint met passie voor esthetiek en vakmanschap. Innovatie in Design: Vitra staat synoniem voor innovatie in design.

Als pioniers in de meubelindustrie dagen ze voortdurend de conventies uit en streven ze naar tijdloze creaties. Het merk omarmt de kracht van samenwerking met gerenommeerde ontwerpers en architecten, waardoor elk stuk doordrenkt is van visie en originaliteit. Functionaliteit en Esthetiek Hand in Hand: Bij Vitra begrijpen ze dat meubels niet alleen functioneel moeten zijn, maar ook een verhaal moeten vertellen.

Het samenspel van vorm, materiaal en functionaliteit weerspiegelt de filosofie van Meijer + Floor: meubels moeten niet alleen mooi zijn, maar ook een doordachte bijdrage leveren aan het dagelijks leven. Een Erfenis van Kwaliteit: Vitra’s toewijding aan kwaliteit sluit naadloos aan bij de waarden van Meijer + Floor. Elk stuk, elk ontwerp, belichaamt duurzaamheid en vakmanschap. Van tijdloze klassiekers tot moderne meesterwerken, Vitra biedt een erfenis van meubels die de tand des tijds doorstaan. Meijer + Floor en Vitra: Samen voor Excellente Woonbeleving:

Bij Meijer + Floor zijn we trots om een selectie van Vitra’s meest kenmerkende stukken aan te bieden. Deze symbiose van designfilosofieën creëert een unieke woonervaring waar functionaliteit, esthetiek en comfort samenkomen. Ontdek bij ons de wereld van Vitra en breng tijdloos design in je leefruimte. In samenwerking met Vitra streven we naar een interieur dat niet alleen spreekt, maar ook luistert naar jouw verhaal. Welkom bij Meijer + Floor, waar Vitra-design een integraal onderdeel wordt van jouw persoonlijke woonstijl.