Zoek
Sluit dit zoekvak.
Flos
String Light Cone Flos
Flos
String Light Sphere Flos
Flos
Almendra Organic Flos
Flos
Aim Flos
Flos
IC lights Suspension Flos
Flos
Parentesi Flos
Flos
OK Flos
Een greep uit onze merken
Over: Flos

Ontdek Flos Verlichting bij Meijer + Floor in Arnhem Welkom bij Meijer + Floor, dé woonwinkel in Arnhem waar passie voor design en kwaliteit samenkomen. Ontdek bij ons de prachtige wereld van Flos verlichting, een toonaangevend merk op het gebied van designverlichting. Als gespecialiseerde winkel bieden wij een uitgebreide collectie Flos lampen, waaronder de iconische Arco vloerlamp en andere moderne designverlichting.

Waarom Flos? Flos is een Italiaans designmerk dat in 1962 werd opgericht en sindsdien bekend staat om zijn innovatieve en tijdloze verlichtingsontwerpen. Het merk heeft samengewerkt met internationaal gerenommeerde ontwerpers om unieke stukken te creëren die zowel functioneel als esthetisch zijn. Onze Collectie in Arnhem Bij Meijer + Floor in Arnhem hebben we een ruime selectie Flos lampen, variërend van hanglampen tot vloerlampen. Ontdek de veelzijdigheid van de Aim, de Taccia, de Captain Flint, de Sting Light en de Zero Track in onze showroom.

Of je nu op zoek bent naar de kenmerkende Arco vloerlamp of een ander model uit de Flos collectie, onze showroom biedt een uitnodigende omgeving om de diverse ontwerpen te verkennen. Flos Verlichting Arnhem Als je specifiek zoekt naar Flos verlichting in Arnhem, ben je bij ons aan het juiste adres. Onze winkel is een trots lid van de Arnhemse gemeenschap, en we verwelkomen designliefhebbers uit de regio om de prachtige wereld van Flos te ervaren. Advies op Maat Bij Meijer + Floor begrijpen we dat verlichting meer is dan alleen een functioneel aspect van het interieur.

Het draagt bij aan de sfeer en stijl van je huis. Ons deskundige team staat klaar om advies op maat te bieden, of je nu inspiratie zoekt voor moderne designverlichting of specifieke vragen hebt over de Flos collectie. Bezoek Onze Showroom in Arnhem Ervaar het vakmanschap en de esthetiek van Flos verlichting door een bezoek te brengen aan onze showroom in Arnhem. Of je nu de showroom binnenstapt om de Arco vloerlamp te bewonderen of om ons volledige assortiment Flos lampen, waaronder de Aim, de Taccia, de Captain Flint, de Sting Light en de Zero Track, te verkennen, wij heten je van harte welkom bij Meijer + Floor.

Ontdek de veelzijdigheid van Flos, een merk dat synoniem staat voor modern design en kwaliteit. Wil je Flos verlichting in Arnhem ontdekken? Bezoek Meijer + Floor en laat je inspireren door onze collectie moderne designverlichting.