Zoek
Sluit dit zoekvak.
Flos

String Light Cone Flos

Ontdek de FLOS String Light Cone Hanglamp: een subliem samenspel van licht en design. Dit kunstwerk van Michael Anastassiades, beschikbaar bij Meijer en Floor Interieur, brengt een unieke poëzie naar jouw ruimte. Met een flexibel ontwerp, praktische onafhankelijkheid, en technologische verfijning nodigt deze hanglamp uit tot een persoonlijke expressie van licht. Creëer jouw architectonische verlichtingsstatement en omarm de veelzijdigheid van de String Light Cone. Meijer en Floor, waar design en sfeer samenkomen.

Product omschrijving

FLOS String Light Cone Hanglamp: Innovatief Lichtdesign voor Jouw Ruimte Ontdek de verfijnde wereld van licht en design met de FLOS String Light Cone Hanglamp, een meesterwerk ontworpen door de visionaire Michael Anastassiades. Geïnspireerd door de gestructureerde elegantie van hoogspanningskabels die elektriciteitsmasten verbinden, brengt deze hanglamp een unieke esthetiek naar je interieur. Poëtische Verbinding van Licht en Ruimte De String Light Cone is niet zomaar een lamp; het is een artistieke vertaling van de ordening van kabels die, haast poëtisch, met elkaar verweven zijn. Michael Anastassiades, bekend om zijn grensverleggende ontwerpen, haalt inspiratie uit het dagelijkse leven en transformeert deze in tijdloze designstukken. Flexibiliteit in Vorm en Ruimte Uitgerust met een indrukwekkende 12 meter lange kabel, biedt deze hanglamp ongekende flexibiliteit in het vormgeven van ruimtes. Anastassiades benadrukt dat licht niet alleen bedoeld is om te verlichten maar ook om ruimtes te definiëren. Net zoals lichtslingers een mediterraan dorpsplein omlijsten, geeft de String Light Cone je de mogelijkheid om architectonische dimensies toe te voegen aan je interieur. Praktisch en Zelfstandig De String Light Cone is niet gebonden aan traditionele aansluitpunten. Zijn praktische ontwerp maakt het mogelijk om de lamp onafhankelijk op te hangen, zonder concessies te doen aan stijl en functionaliteit. Herschik de kabels naar wens en transformeer de sfeer in de ruimte op een moeiteloze en poëtische manier. Technologische Verfijning Met een aanraaksensor op de kop van de lamp biedt de String Light Cone een intuïtieve ervaring. Het diffuse licht kan eenvoudig worden in- en uitgeschakeld en traploos worden gedimd. De LED-lamp met een kleurtemperatuur van 2700 K zorgt voor een aangename en warme sfeer. Eindeloze Combinatiemogelijkheden De String Light Cone wordt geleverd met een uitgebreide reeks accessoires, waardoor de mogelijkheden voor installatie en combinatie vrijwel eindeloos zijn. Of je nu kiest voor een lineaire opstelling of een meer abstracte kunstvorm creëert, deze hanglamp opent de deuren naar architectonische verlichtingsoplossingen in zowel privé- als contractruimtes. Laat de FLOS String Light Cone Hanglamp van Meijer en Floor Interieur jouw ruimte verheffen. Dit meesterwerk van lichtdesign nodigt je uit om je omgeving opnieuw te definiëren en een unieke sfeer te creëren die past bij jouw stijl. Ontdek de veelzijdigheid van licht met deze bijzondere hanglamp en ervaar hoe design en functionaliteit samenkomen in een enkel, verlichtend kunstwerk.
Een greep uit onze merken

Advies aanvraag

String Light Cone Flos

Wilt u advies over String Light Cone Flos? Laat dan uw gegevens achter in het formulier hieronder en wij nemen contact met u op.