Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Montis
Enzo Montis
Montis
Domino Montis
Montis
Otis Montis
Montis
Axel Montis
Montis
Aztec Montis
Montis
Florence Montis
Montis
Puk Low Montis
Montis
Tor Montis
Een greep uit onze merken
Over: Montis

Bij Meijer + Floor Interieur in Arnhem laten we u kennismaken met de tijdloze klasse van Montis, een merk dat sinds 1974 synoniem staat voor industriële elegantie en persoonlijke verfijning. Ontdek in onze woonwinkel een zorgvuldig samengestelde collectie Montis-meubelen, waaronder de kenmerkende Montis banken die vakmanschap, comfort en stijl perfect in balans brengen.

Elk stuk ademt de passie uit die Meijer + Floor heeft voor hoogwaardige interieurstyling. Bij Montis draait alles om meer dan alleen esthetiek; het is een merk geworteld in duurzaamheid en vakmanschap. De meubelen zijn ontworpen om een leven lang mee te gaan, met innovatieve technieken en materialen die een perfecte balans bieden tussen zitcomfort en esthetische uitstraling.

Of u nu op zoek bent naar een opvallende Montis bank, verfijnde stoelen of elegante eetkamerstoelen, wij bieden een uitgebreide collectie die past bij diverse woonstijlen. Laat u inspireren door het tijdloze design en de hoogwaardige kwaliteit die Montis belichaamt. Bij Meijer + Floor Interieur begrijpen we dat uw huis een weerspiegeling moet zijn van uw persoonlijke stijl. Ons team van experts staat klaar om u persoonlijk interieuradvies te geven, zodat u de perfecte

Montis-meubelen kunt vinden die naadloos aansluiten bij uw wensen. Bezoek onze woonwinkel in Arnhem en ontdek de tijdloze elegantie van Montis, nu beschikbaar bij Meijer + Floor Interieur.