Zoek
Sluit dit zoekvak.
Gelderland
7610 Bank Gelderland
Gelderland
10020 Unfold Gelderland
Gelderland
7400 Fauteuil Gelderland
Gelderland
Ori Table Gelderland
Gelderland
6950 Bank Gelderland
Gelderland
Hebe Gelderland
Gelderland
6511 Bank Gelderland
Gelderland
Prime Gelderland
Gelderland
6400 Bank Gelderland
Gelderland
Van Doesburg bank Gelderland
Gelderland
4800 Bank Gelderland
Gelderland
Sale: 4800 fauteuil
Een greep uit onze merken
Over: Gelderland

Bij Meijer + Floor Interieur verwelkomen we met trots het Nederlandse designmerk Gelderland in onze uitgebreide collectie. Al bijna 90 jaar staat Gelderland bekend om het produceren van meubels die niet alleen een stijlvolle toevoeging zijn aan elk interieur, maar ook een investering in tijdloos design en vakmanschap.

Gelderland heeft gedurende zijn rijke geschiedenis vele iconische ontwerpen voortgebracht. Denk aan de tijdloze 430 Kubusbank van Jan des Bouvrie en de 4850 fauteuil van Henk Vos, evenals de 10 000 van Doesburg bank van Bart Vos. Deze ontwerpen blijven actueel en vormen erfstukken van designgeschiedenis.

Duurzaamheid is geen trend, maar een levenswijze voor Gelderland. Sinds de oprichting in 1936 is duurzaamheid, kwaliteit, en comfort de drijvende kracht achter elk meubelstuk. De materialen zijn zorgvuldig geselecteerd, en de meubels worden met ambachtelijke precisie vervaardigd in hun eigen fabriek in Culemborg. Gelderland biedt niet alleen hoogwaardige meubels, maar ook een belofte van duurzaamheid.

Met een garantie van 20 jaar op de beukenhouten romp en 7 jaar op bekledingsstoffen, leer en schuim, getuigt Gelderland van hun vertrouwen in de langdurige kwaliteit van hun producten. Veel van Gelderland’s klassiekers, zoals de 4850 fauteuil van Henk Vos en de 10 000 van Doesburg bank van Bart Vos, zijn nog steeds prominent aanwezig in hedendaagse interieurs.

De rijke geschiedenis van Gelderland blijft een inspiratiebron voor zowel ontwerpers als liefhebbers van tijdloos design. Bij Meijer + Floor brengen we Gelderland’s Nederlandse vakmanschap rechtstreeks naar jouw huis. Onze woonwinkel in Arnhem is jouw bestemming om de collectie te ontdekken en de perfecte combinatie van comfort en design te vinden.