Zoek
Sluit dit zoekvak.
Treku
Lauki Treku
Treku
Kabi Salontafel Treku
Treku
Aura Treku
Treku
Gau Salontafel Treku
Treku
Kai Treku
Treku
Kutxa Treku
Een greep uit onze merken
Over: Treku

Treku, opgericht in 1947 door de familie Aldabaldetreku in Zarautz, een kustplaats in het Baskenland, belichaamt meer dan zeventig jaar aan vakmanschap en designinnovatie. Oorspronkelijk gestart als een bescheiden timmerwerkplaats, heeft Treku zich ontwikkeld tot een internationaal gerenommeerd merk voor eigentijds meubilair, geleid door de derde generatie van de familie.

Met een voortdurende toewijding aan kwaliteit en een combinatie van traditioneel vakmanschap met modern design, heeft Treku zijn stempel gedrukt op de wereld van meubelontwerp. In het hart van Zarautz, doordrenkt met een rijke maritieme traditie, ontwerpt, produceert en exporteert Treku hedendaags meubilair naar meer dan 50 landen wereldwijd.

De roots van het bedrijf, die teruggaan naar een tijd waarin Jesús Aldabaldetrecu een bescheiden timmerwerkplaats begon, weerspiegelen zowel traditie als vernieuwing. Gelegen in de Olaa buurt, is de Treku-fabriek een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van de regio, waar vandaag de dag moderne technologie en traditioneel vakmanschap harmonieus samenkomen.