Zoek
Sluit dit zoekvak.
Pilat
Dirk Jisk Pilat
Pilat
Berend Kast Pilat
Pilat
Hotze Hangkast Pilat
Pilat
Berend Wandtafel Pilat
Pilat
Edward Pilat
Pilat
Elfriede Pilat
Pilat
Stijn Pilat
Pilat
Syl Pilat
Pilat
Syto Pilat
Pilat
Wybe Tafel Pilat
Pilat
Wybe Bank Pilat
Pilat
Djurre Pilat
Pilat
Kodama Pilat
Pilat
Sale: Dirk Jisk Tafel
Pilat
Sale: Kodama Pilat&Pilat
Een greep uit onze merken
Over: Pilat

Al vele jaren heeft Pilat & Pilat een vaste plek in de collectie van Meijer + Floor Interieur in Arnhem. Als gewaardeerde distributeur van dit Nederlandse designmerk delen we niet alleen de meubelstukken met onze klanten, maar hebben we ook een nauwe, professionele band opgebouwd met dit familiebedrijf. In 1973 werd Pilat & Pilat opgericht door Gjalt Pilat, met een visie op tijdloos design en ambachtelijk vakmanschap.

Het merk heeft zich sindsdien gevestigd als een baken van duurzaamheid en kwaliteit in de meubelindustrie, met een focus op hoogwaardige materialen en vakmanschap. Bij Meijer + Floor delen we niet alleen de meubels van Pilat & Pilat; we delen een overtuiging in de kunst van subtiel wonen.

Onze langdurige samenwerking is gestoeld op professionaliteit en respect voor de waarden van Pilat & Pilat. Met elk meubelstuk dat de werkplaats van Pilat & Pilat verlaat, wordt niet alleen kwaliteit toegevoegd aan woonruimtes, maar ook een stukje Nederlandse erfenis. Ontdek samen met ons de tijdloze elegantie van Pilat & Pilat, een merk dat niet alleen meubels produceert, maar ook een verhaal vertelt van vakmanschap en verfijning.