Zoek
Sluit dit zoekvak.
Pilat

Dirk Jisk Pilat

Ontdek de Pilat & Pilat Dirk Jisk tafel, een subliem staaltje vakmanschap waar eenvoud en functionaliteit de hoofdrol spelen. Dit iconische model, ontworpen door Gjalt Pilat in 2009, is een waar icoon binnen de collectie. Met slechts één drager voor het blad, vermijdt de Dirk Jisk tafel het gevecht met poten en omarmt het de kracht van eenvoud met een uitgebalanceerd ontwerp.

Product omschrijving

De Pilat & Pilat Dirk Jisk tafel is een meesterwerk van tijdloze elegantie en doordacht ontwerp. Het blad, met een indrukwekkende dikte van 4 cm, rust op één drager, waardoor er rondom de tafel geen gevecht met poten is. Dit kenmerk, gecombineerd met het uitgebalanceerde ontwerp, maakt de Dirk Jisk tafel tot een icoon binnen de Pilat & Pilat-collectie. Het blad van de Dirk Jisk tafel is verdeeld in 4 gelijke delen, met de mogelijkheid tot verlijming uit hele lengtes voor een speciale uitstraling. Het houten tafelblad is verkrijgbaar in eiken, licht iepen en walnoot, en kan worden afgewerkt volgens jouw voorkeur met zeep, olie, lak, beitslak of gekleurde lak. Het onderstel wordt los geleverd en is voorzien van een coating in standaardkleuren zoals zwart, wit, rood, taupe of caramel. Alternatieve kleuren zijn beschikbaar op aanvraag. Bij elke tafellengte biedt de Dirk Jisk tafel flexibiliteit met twee maten onderstel, afhankelijk van de lengte van de tafel. Optioneel kunnen de ovale en ronde tafelbladen worden voorzien van een verjonging door middel van een afronding of facet. Met de mogelijkheid tot verlijming uit hele lengtes en diverse afwerkingsmogelijkheden is de Dirk Jisk tafel een veelzijdige keuze voor diverse interieurs.
Een greep uit onze merken

Advies aanvraag

Dirk Jisk Pilat

Wilt u advies over Dirk Jisk Pilat? Laat dan uw gegevens achter in het formulier hieronder en wij nemen contact met u op.