Zoek
Sluit dit zoekvak.
Carl Hansen
CH24 Wishbone chair Carl Hansen
Carl Hansen
CH23 Stoel Carl Hansen
Carl Hansen
CH88P Stoel Carl Hansen
Carl Hansen
MG 501 paper cord Cuba Chair Carl Hansen
Carl Hansen
Ch20 Elbow Chair Carl Hansen
Carl Hansen
CH22 Lounge Stoel Carl Hansen
Een greep uit onze merken
Over: Carl Hansen

Carl Hansen & Søn, waar elk meubelstuk meer is dan alleen een functioneel item; het is een erfstuk doordrenkt van een rijke traditie van vakmanschap en tijdloos design. Als ’s werelds grootste fabrikant van meubels ontworpen door Hans J. Wegner, belichamen we meer dan 100 jaar Deens design en vertegenwoordigen we een erfenis van iconische ontwerpen.

Bij Carl Hansen & Søn draait alles om het leveren van hoogwaardig vakmanschap en het koesteren van het erfgoed van toonaangevende ontwerpers. Onze collectie omvat niet alleen meesterwerken van Wegner, maar ook creaties van befaamde designers zoals Arne Jacobsen, Børge Mogensen, Ole Wanscher, Kaare Klint, Poul Kjærholm, Bodil Kjær en Tadao Ando. Een van onze meest gevierde creaties is de iconische Wishbone Chair, ontworpen door Hans J. Wegner.

Deze stoel is een weergave van vakmanschap en esthetiek, met zijn kenmerkende Y-vormige rugleuning die zowel functioneel als sculpturaal is. De Wishbone Chair is een tijdloos meubelstuk dat moeiteloos modern design combineert met de warmte van vakmanschap. In onze collectie wordt Deens design gecombineerd met Scandinavische elegantie, resulterend in meubelstukken die zowel verfijnd als functioneel zijn. Of je nu een liefhebber bent van minimalistisch modernisme of juist houdt van tijdloze klassiekers, onze meubels passen perfect in diverse interieurstijlen.

In Arnhem, de stad van Meijer & Floor, kun je genieten van de tijdloze schoonheid van Carl Hansen & Søn. Ontdek de Wishbone Chair en andere meesterwerken in onze collectie, en ervaar de unieke mix van comfort, duurzaamheid en elegantie die onze meubels kenmerkt. Bij Carl Hansen & Søn streven we naar perfectie, niet alleen in het ontwerp van onze meubels, maar ook in de kwaliteit ervan.

Daarom bieden we een garantie van 5 jaar op onze indoor meubelstukken en 2 jaar op onze outdoor collectie. Wanneer je een meubelstuk van Carl Hansen & Søn kiest, investeer je in tijdloze schoonheid en vakmanschap dat generaties lang meegaat. Ontdek de magie van Deens design in Arnhem bij Meijer & Floor, waar we trots zijn om meubels van Carl Hansen & Søn te presenteren die niet alleen een verrijking zijn voor je interieur, maar ook een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van Scandinavisch design.