Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Eyye
Cella Eyye
Eyye
Dura Lounge Eyye
Eyye
Puuro Eyye
Een greep uit onze merken
Over: Eyye

Welkom bij EYYE: Jouw Bestemming voor Uniek Dutch Design!

Stap binnen in de wereld van EYYE, waar Dutch Design tot leven komt met karakter, innovatie en een vleugje speelse verfijning. Als trotse dealer nodigen we je uit om de magie van EYYE te ontdekken, waar elke creatie een verhaal vertelt en design verandert in een persoonlijke ontdekkingsreis.

EYYE Banken: Verlies jezelf in de tijdloze elegantie van EYYE Banken, waaronder de betoverende Celle Bank en de lounge-sensatie van de Dura Lounge. Elk stuk is doordrenkt met Dutch Design DNA, een samensmelting van comfort en esthetiek die je interieur onderscheidt.

EYYE x Design on Stock: Als bevoorrecht dealer van EYYE en Design on Stock brengen we je het beste van twee werelden. De synergie tussen deze twee merken wordt belichaamd in elke zorgvuldig ontworpen fauteuil en bank. Ontdek de perfecte balans tussen functionaliteit, stijl en comfort. Showroomervaring: Nieuwsgierig? Sinds kort kun je al klant via ons als dealer een bezoekje aan de showroom in Waalwijk maken.

Dompel jezelf onder in de wereld van EYYE. Hier komt Dutch Design tot leven, gepresenteerd in diverse woonstijlen om jouw verbeelding te prikkelen. Word verliefd op design dat spreekt, voel het vakmanschap, en maak jouw interieur onvergetelijk met EYYE. Jouw reis begint hier, waar Dutch Design een avontuur wordt. Welkom bij de EYYE-ervaring!