Zoek
Sluit dit zoekvak.
Hay
Fifty-Fifty Hay
Hay
Quilton Hay
Hay
AAC Hay
Hay
Bon Bon Hay
Hay
Palissade Hay
Hay
J110 Chair Hay
Een greep uit onze merken
Over: Hay

Bij Meijer + Floor Interieur ontdek je het befaamde merk HAY, een symbool van eigentijds en betaalbaar design voor iedereen. Onze collectie brengt de tijdloze stijl en innovatie van HAY direct naar jouw leefruimte. Wij delen de overtuiging van HAY dat goed design toegankelijk moet zijn voor iedereen.

Co-founders en Creative Directors Mette and Rolf Hay hebben vanaf het begin samengewerkt met ’s werelds beste ontwerpers, waardoor een collectie is ontstaan die de grenzen tussen persoonlijke en professionele ruimtes vervaagt. Bij HAY halen ze inspiratie uit kunst, architectuur, en mode, en brengen dit tot leven in hun producten.

Elk stuk, van de eigentijdse HAY stoelen tot de comfortabele HAY banken, voegt een frisse kijk toe aan alledaagse objecten. Bij HAY werken ze constant samen met de meest getalenteerde, nieuwsgierige, en moedige ontwerpers wereldwijd. Elke ontwerper is een lid van de HAY-familie en draagt bij aan de voortdurende zoektocht naar vernieuwing en stijl.

Ontdek de veelzijdige wereld van HAY bij Meijer + Floor Interieur. Of je nu op zoek bent naar opvallende HAY stoelen, eigentijdse HAY banken, of andere prachtige HAY meubels, hun collectie biedt een scala aan mogelijkheden om jouw interieur te verrijken.

Laat je inspireren door de onverwachte schoonheid van HAY en creëer een ruimte die spreekt van design, comfort, en toegankelijkheid. Bezoek onze woonwinkel in Arnhem en dompel jezelf onder in de tijdloze elegantie van HAY. Maak van jouw huis een statement van modern design met de unieke collectie van HAY, beschikbaar bij Meijer + Floor Interieur.