Zoek
Sluit dit zoekvak.
Carl Hansen

CH23 Stoel Carl Hansen

Ontmoet de CH23, een tijdloze stoel ontworpen door Hans J. Wegner voor Carl Hansen. Dit Deense meesterwerk combineert functionaliteit met elegantie. Het slanke houten frame en de met de hand geweven zitting in papierkoord belichamen vakmanschap en esthetiek. Of het nu de blikvanger is in een minimalistisch interieur of opgaat in een eclectische omgeving, de CH23 is een meesterwerk van veelzijdigheid en tijdloze elegantie. Ontdek het beste van Deens design met Carl Hansen’s CH23.

Product omschrijving

Stap binnen in de tijdloze elegantie van de CH23 stoel, een meesterwerk van Deens design gecreëerd door niemand minder dan de gerenommeerde ontwerper Hans J. Wegner voor Carl Hansen. Met een meesterlijke combinatie van functionaliteit, vakmanschap en esthetiek belichaamt de CH23 de essentie van modernisme en ambachtelijke traditie. De CH23 stoel ademt een ingetogen luxe uit met zijn slanke, houten frame en subtiel gebogen rugleuning. Het massieve hout, zorgvuldig geselecteerd voor zijn kwaliteit en natuurlijke schoonheid, geeft de stoel een tijdloze uitstraling. De elegant gevormde rugleuning, met zijn doordachte details en vakkundig vervaardigde uitsparingen, voegt een element van verfijning toe aan het ontwerp. Het zitgedeelte, met de hand geweven in papierkoord, is een eerbetoon aan traditioneel vakmanschap en benadrukt de aandacht voor detail die de CH23 definieert. Het delicate weefsel biedt niet alleen comfort, maar draagt ook bij aan de luchtige uitstraling van de stoel, waardoor een harmonieus samenspel ontstaat tussen vorm en functie. De CH23 stoel is niet alleen een meubelstuk; het is een artistieke expressie van tijdloos design. Het bewijst dat eenvoudige lijnen en subtiele details kunnen samensmelten tot een meesterwerk dat de tand des tijds doorstaat. Of het nu als een solitaire eyecatcher fungeert in een minimalistisch interieur of harmonieus opgaat in een eclectische omgeving, de CH23 belichaamt de veelzijdigheid en tijdloze elegantie die het handelsmerk zijn geworden van Carl Hansen.
Een greep uit onze merken

Advies aanvraag

CH23 Stoel Carl Hansen

Wilt u advies over CH23 Stoel Carl Hansen? Laat dan uw gegevens achter in het formulier hieronder en wij nemen contact met u op.