Zoek
Sluit dit zoekvak.
Pilat

Elfriede Pilat

Maak kennis met Elfriede, een kastenserie die rechtlijnigheid combineert met vriendelijkheid. Ontworpen door Gjalt Pilat en Peter Tromop, biedt Elfriede een aantrekkelijk karakter en talloze mogelijkheden. Of je nu één vak breed kiest of gaat voor een grotere configuratie, Elfriede past zich moeiteloos aan jouw behoeften aan. Laat je verrassen door de warmte van eiken, licht iepen en walnoot, en ontdek de veelzijdigheid van deze kast.

Product omschrijving

Elfriede belichaamt de perfecte combinatie van eenvoud en veelzijdigheid. Met keuzes variërend van één tot vier vakken breed en twee tot vier vakken hoog, biedt Elfriede een scala aan configuraties die zich aanpassen aan jouw ruimte. Het onderste vak kan zelfs worden omgevormd tot een handige lade, waardoor extra opbergruimte ontstaat. Met een rompdiepte die doordacht is ontworpen, integreert Elfriede praktisch gemak met stijlvol design. De verstelbare legplanken bieden flexibiliteit in de presentatie van je bezittingen, terwijl de lades met push-to-open functie moeiteloos en elegant te bedienen zijn. Elfriede rust standaard op sierlijke houten pootjes van 20 cm hoog, maar voor een eigentijdse uitstraling kun je haar ook plaatsen op een slank stalen frame van 45 cm hoog. De deuren zijn voorzien van subtiel vormgegeven komgreepjes aan de bovenkant, waardoor de vriendelijke uitstraling behouden blijft. Met afwerkingsmogelijkheden volgens de massieve houtstalen, inclusief keuzes zoals zeep, olie, lak, beitslak, of gekleurde lak, biedt Elfriede niet alleen functioneel gemak maar ook esthetische veelzijdigheid.
Een greep uit onze merken

Advies aanvraag

Elfriede Pilat

Wilt u advies over Elfriede Pilat? Laat dan uw gegevens achter in het formulier hieronder en wij nemen contact met u op.