Zoek
Sluit dit zoekvak.
Flos

String Light Sphere Flos

FLOS String Light Sphere Hanglamp: Innovatieve Lichtkunst Laat je verbeelding de vrije loop met de FLOS String Light Sphere Hanglamp, ontworpen door Michael Anastassiades. Geïnspireerd door de symmetrie van hoogspanningskabels, biedt deze hanglamp een ongeëvenaarde combinatie van geometrische veelzijdigheid en moderne esthetiek. Met een 12 meter lange kabel, vrije ophanging en een aanraaksensor voor intuïtieve bediening brengt deze lamp een subtiele, maar grootsheid in jouw interieur. Ervaar de magie van licht met de FLOS String Light Sphere Hanglamp, beschikbaar bij Meijer en Floor.

Product omschrijving

FLOS String Light Sphere Hanglamp: Een Innovatieve Lichtbeleving Designer Michael Anastassiades brengt met de FLOS String Light Sphere Hanglamp een unieke visie op verlichting tot leven. Geïnspireerd door de poëtische symmetrie van hoogspanningskabels die landschappen doorkruisen, biedt deze hanglamp een avant-gardistisch ontwerp dat zowel functioneel als esthetisch verbluffend is. Kenmerken: Geometrische Veelzijdigheid: De String Light Sphere is uitgerust met een 12 meter lange kabel, waardoor je ruimte kunt transformeren met geometrische precisie. Het ontwerp laat toe dat kabels opnieuw worden gerangschikt, waardoor een breed scala aan configuraties mogelijk is. Van strakke lijnen tot kunstzinnige composities, de mogelijkheden zijn eindeloos. Zelfstandige Ophanging: Net als zijn kegelvormige tegenhanger biedt de Sphere onafhankelijke ophanging, waardoor het licht op elke gewenste locatie kan worden geplaatst. Flexibiliteit in installatie en herinstallatie zorgt voor een moeiteloze integratie in verschillende ruimtes zonder beperkingen van vaste aansluitpunten. Innovatieve Technologie: De Sphere combineert elegantie met technologische verfijning. Met een aanraaksensor op de armatuurkop kan het diffuse licht moeiteloos worden in- en uitgeschakeld, en de traploze dimfunctie past de sfeer aan naar wens. De LED-lichtbron met warm wit licht (2700 K) zorgt voor een aangename ambiance. Verrijk Je Ruimte Met Licht: Ontdek een nieuwe dimensie in verlichting met de FLOS String Light Sphere Hanglamp. De mogelijkheid om een ruimte te vormen en de subtiele elegantie van het ontwerp maken deze hanglamp tot een meesterwerk van functionele kunst. Meijer en Floor presenteren met trots deze unieke creatie, jouw keuze voor onderscheidende designverlichting.
Een greep uit onze merken

Advies aanvraag

String Light Sphere Flos

Wilt u advies over String Light Sphere Flos? Laat dan uw gegevens achter in het formulier hieronder en wij nemen contact met u op.