Zoek
Sluit dit zoekvak.
Flos

IC lights Suspension Flos

Flos IC Sospensione: Verfijnde Balans in Verlichting Laat je betoveren door de Flos IC Sospensione, een verlichtingsparel ontworpen door de befaamde ontwerper Michael Anastassiades. Deze hanglamp belichaamt de sublieme harmonie tussen glas en metaal, waarbij een bolvormige glazen diffuser op een elegante metalen stang lijkt te zweven. Bij Meijer + Floor in Arnhem nodigen we je uit om de perfecte balans tussen kunst en functionaliteit te ontdekken. De IC Sospensione is niet alleen een bron van helder en sfeervol licht, maar ook een kunstzinnige toevoeging aan jouw interieur. Ervaar de tijdloze elegantie en verfijning van de Flos IC Sospensione, een meesterwerk dat jouw ruimte verheft naar een hoger niveau van stijl. Bezoek onze showroom in Arnhem en laat je inspireren door de unieke collectie Flos hanglampen en verlichting bij Meijer + Floor. Ontdek de tijdloze schoonheid van de Flos IC Sospensione en geef jouw interieur een artistieke touch.

Product omschrijving

De Flos IC-collectie is een reeks verlichtingsarmaturen die bekend staat om zijn elegantie en evenwicht tussen vorm en functie. De collectie is ontworpen door de getalenteerde ontwerper Michael Anastassiades. Kenmerkend voor de IC-serie is het gebruik van glas en metalen elementen, waarbij de bolvormige glazen diffusoren op een delicate wijze lijken te balanceren op slanke metalen structuren. De naam “IC” verwijst naar het concept van de balans in de ontwerpen. De collectie omvat verschillende modellen, waaronder hanglampen, vloerlampen, tafellampen en wandlampen. De glazen bollen geven de indruk van zwevende objecten, wat een visueel intrigerend en artistiek effect creëert. Het ontwerp van de IC-lampen is zowel tijdloos als eigentijds, waardoor ze geschikt zijn voor diverse interieurstijlen. De zorgvuldige combinatie van materialen en de aandacht voor detail maken de IC-collectie een opvallende en verfijnde keuze voor verlichting in verschillende ruimtes.
Een greep uit onze merken

Advies aanvraag

IC lights Suspension Flos

Wilt u advies over IC lights Suspension Flos? Laat dan uw gegevens achter in het formulier hieronder en wij nemen contact met u op.