Zoek
Sluit dit zoekvak.
Vitra

Eames Fiberglass Armchair DAR Vitra

Stap binnen in de wereld van tijdloos design met de Eames Fiberglass Armchair DAR van Vitra. Een creatie van het legendarische ontwerpersduo Charles en Ray Eames, deze armstoel is een symbool van innovatie en esthetiek. Met een geavanceerde mix van materialen en een sculpturale vorm nodigt deze stoel uit tot een unieke zitervaring die zowel comfortabel als stijlvol is.

Product omschrijving

De Eames Fiberglass Armchair DAR is een meubelstuk doordrenkt met designgeschiedenis. Het opvallende kenmerk is het gebruik van glasvezelversterkt polyester, een baanbrekend materiaal dat destijds een revolutie teweegbracht in de meubelindustrie. Charles en Ray Eames experimenteerden met dit materiaal om een stoel te creëren die niet alleen licht van gewicht was maar ook comfort bood op een manier die voorheen ongekend was. De organisch gevormde zitschaal past zich moeiteloos aan het lichaam aan en creëert een comfortabele zitpositie. Het metalen draadonderstel, dat de zitschaal elegant ondersteunt, voegt een luchtige dimensie toe aan het ontwerp. De Eames Fiberglass Armchair DAR is niet alleen een meubelstuk; het is een eerbetoon aan de innovatieve geest van de Eames en een blijvend symbool van modern design. Met een assortiment kleuren om uit te kiezen, kun je deze armstoel aanpassen aan jouw persoonlijke stijl. Plaats de Eames Fiberglass Armchair DAR in de woonkamer, studeerkamer of eetkamer en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en schoonheid.
Een greep uit onze merken

Advies aanvraag

Eames Fiberglass Armchair DAR Vitra

Wilt u advies over Eames Fiberglass Armchair DAR Vitra? Laat dan uw gegevens achter in het formulier hieronder en wij nemen contact met u op.