Zoek
Sluit dit zoekvak.
Vitra

Occasional Table Vitra

Voeg een vleugje veelzijdige elegantie toe aan je interieur met de Occasional Table LTR van Charles & Ray Eames. Ontworpen in 1950 als een klein, veelzijdig bijzettafeltje, belichaamt de LTR de tijdloze esthetiek en functionaliteit waar het ontwerpersduo om bekend staat. Ontdek de eenvoudige schoonheid van dit iconische tafeltje, dat oorspronkelijk werd gebruikt in het eigen Eames House van Charles en Ray Eames.

Product omschrijving

De Occasional Table LTR, een ontwerp van het visionaire duo Charles & Ray Eames, is een klein meesterwerk van veelzijdigheid en stijl. Dit bijzettafeltje straalt eenvoud uit met zijn heldere lijnen en doordachte ontwerp, dat het mogelijk maakt om het op verschillende manieren te gebruiken. Het tafelblad, gemaakt van dunne multiplex of laminaat, rust elegant op het slanke metalen frame met karakteristieke draadpoten. De combinatie van materialen geeft de LTR een lichte uitstraling, terwijl de duurzame constructie ervoor zorgt dat dit tafeltje een tijdloos karakter behoudt. Gebruik de LTR als bijzettafeltje naast je favoriete stoel, als een decoratief element in de woonkamer of zelfs als een veelzijdige aanvulling in de slaapkamer. Het tijdloze ontwerp en de veelzijdigheid van de Occasional Table LTR maken het tot een charmante toevoeging aan elke ruimte.
Een greep uit onze merken

Advies aanvraag

Occasional Table Vitra

Wilt u advies over Occasional Table Vitra? Laat dan uw gegevens achter in het formulier hieronder en wij nemen contact met u op.