Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nobsa Kleed Ames Living

Het Nobsa-vloerkleed, verkrijgbaar in drie maten, is een grafisch ontwerp van Sebastian Herkner, met zachte kleurblokken om een multidimensionaal effect te creëren. De ontwerper liet zich inspireren door de patronen van de plastic zakken waarin Colombiaanse boeren hun aardappelen vervoeren. Door kleuren van vergelijkbare tint en verschillende weeftechnieken te combineren, ontstaat een intrigerend patroon dat textuur en interesse toevoegt aan elke kamer. De Nobsa collectie omvat ook kussens met bijpassende patronen

Product omschrijving

Het vloerkleed is met de hand geweven en vervaardigd in een kleine familiewerkplaats in de Colombiaanse stad Nobsa. Het verven en voorbereiden van de wolvezels duurt drie dagen en nog eens acht dagen om het vloerkleed te weven. OnderhoudsinstructiesBij het stofzuigen van het vloerkleed zal er wat verlies optreden, vooral in het begin. Wij raden aan om losse draden met een schaar af te knippen of met een haaknaald naar binnen te trekken. Stofzuig het tapijt regelmatig. Omdat de vezels met de hand zijn geverfd, varieert de kleur van elk model enigszins. Om de kleuren te beschermen, vermijd blootstelling van het product aan direct zonlicht gedurende lange perioden en verander de positie regelmatig, zodat de kleuren gelijkmatig verouderen. We raden ook aan een antislipondervloer te gebruiken om stofophoping te verminderen. Maak voor het gehele tapijt uitsluitend gebruik van een professionele tapijtreinigingsdienst. De afmetingen kunnen minimaal variëren, omdat elk vloerkleed met de hand wordt gemaakt.
Een greep uit onze merken

Advies aanvraag

Nobsa Kleed Ames Living

Wilt u advies over Nobsa Kleed Ames Living? Laat dan uw gegevens achter in het formulier hieronder en wij nemen contact met u op.