Zoek
Sluit dit zoekvak.
Gelderland

Van Doesburg bank Gelderland

Introductie: Gelderland 10.000 Van Doesburg Elementenbank Ervaar tijdloze elegantie in de showroom van Meijer en Floor in Arnhem met de Gelderland 10.000 Van Doesburg Elementenbank. Ontworpen door Bart Vos voor het Nederlandse meubelmerk Gelderland, is deze bank een eerbetoon aan de principes van De Stijl, geïnspireerd door de visionaire kunstenaar Theo van Doesburg.

Product omschrijving

Laat je betoveren door de veelzijdigheid en verfijning van de Gelderland 10.000 Van Doesburg Elementenbank, een meubelstuk dat verder gaat dan louter zitcomfort. Ontworpen met het oog op oneindige mogelijkheden, combineert deze bank basiselementen op een unieke manier, geïnspireerd door de geniale vormen van Theo van Doesburg. De 10.000 Van Doesburg bank biedt niet alleen een functionele zitoplossing, maar ook een eigentijds meubelprogramma met ongekende variatie in opstelling, kleur en materiaal. De massief beukenhouten romp met nosagvering ondersteunt moeiteloos de zitting en rug, opgebouwd uit hoogwaardig koudschuim. De unieke combinatie van koudschuim en eendenveren in de rugkussens zorgt voor een comfortabele en dynamische zitervaring. Met het Quickclick systeem op de poten en een afneembare hoes, biedt deze bank niet alleen gemak in reiniging, maar ook de vrijheid om de look van je bank aan te passen met een nieuwe hoes. De 10.000 Van Doesburg bank is volledig naar eigen wens samen te stellen, met een ruime keuze uit hoogwaardige stoffen en leersoorten. Voor klanten die meer willen weten, biedt Meijer en Floor in Arnhem een diepere duik in de mogelijkheden van de 10.000 Van Doesburg bank, waar onze interieurexperts klaarstaan om te adviseren.
Een greep uit onze merken

Advies aanvraag

Van Doesburg bank Gelderland

Wilt u advies over Van Doesburg bank Gelderland? Laat dan uw gegevens achter in het formulier hieronder en wij nemen contact met u op.