Zoek
Sluit dit zoekvak.
Foscarini

Twiggy Foscarini

Laat je verlichting een statement maken met de Foscarini Twiggy. Een meesterwerk in design en functionaliteit, deze opvallende vloerlamp belichaamt de perfecte harmonie tussen vorm en functie. De Twiggy belooft niet alleen een verlichtingsoplossing, maar een kunstwerk dat je leefruimte transformeert. Stap binnen in de verfijnde wereld van Foscarini met de Twiggy. Deze vloerlamp, ontworpen door Marc Sadler, is een iconisch stuk dat modern design combineert met innovatieve verlichtingstechnologie. De dunne, buigzame structuur en de oversized lampenkap creëren een harmonieus samenspel van vorm en licht. De Twiggy is niet zomaar een lamp; het is een sculptuur die de ruimte omarmt met zacht, diffuus licht. Het lichtgewicht ontwerp maakt het mogelijk om de lamp te verplaatsen en de sfeer in verschillende hoeken van je huis te veranderen.

Product omschrijving

Voor degenen die verder willen graven in de wereld van de Twiggy, laten we een diepere duik nemen. Het slanke frame van composietmateriaal biedt niet alleen een visueel aantrekkelijke esthetiek maar zorgt ook voor duurzaamheid, waardoor deze lamp een tijdloze toevoeging aan je interieur is. De Twiggy is ontworpen met een focus op flexibiliteit. Met een verstelbare hoogte en een draaibare kap heb je volledige controle over de lichtverspreiding, waardoor je de sfeer in de kamer naar wens kunt aanpassen. Of het nu gaat om een gezellige avond thuis of een levendige bijeenkomst, de Twiggy past zich aan aan elke gelegenheid. Een van de meest opvallende kenmerken van de Twiggy is het diffuus lichteffect dat wordt gecreëerd door de oversized lampenkap. Dit ontwerp draagt niet alleen bij aan de esthetiek van de lamp, maar zorgt ook voor een zacht en aangenaam licht, waardoor een uitnodigende sfeer ontstaat. Daarnaast is de Twiggy niet alleen een lamp, maar een sculptuur die de ruimte omarmt. Het lichtgewicht ontwerp maakt het gemakkelijk om de lamp te verplaatsen en de dynamiek van je interieur te veranderen. Met zijn iconische ontwerp, gecreëerd door de gerenommeerde ontwerper Marc Sadler, is de Twiggy niet alleen een functioneel element maar ook een statement van stijl en klasse.
Een greep uit onze merken

Advies aanvraag

Twiggy Foscarini

Wilt u advies over Twiggy Foscarini? Laat dan uw gegevens achter in het formulier hieronder en wij nemen contact met u op.