Zoek
Sluit dit zoekvak.
Spectrum

Tangled Salontafel Spectrum

Laat je betoveren door de kunstzinnige elegantie van de Tangled Salontafel, een meesterwerk ontworpen door Carolina Wilcke in 2015. In het hart van Arnhem, nodigen we je uit om deze unieke salontafel te ontdekken, een harmonieus samenspel van vorm en functie dat elke ruimte verheft.

Product omschrijving

De Tangled Salontafel is niet zomaar een meubelstuk; het is een expressie van verfijnd design en innovatie. Carolina Wilcke heeft met dit ontwerp een visueel verbluffend stuk gecreëerd, waarin de grens tussen kunst en functionaliteit vervaagt. De intrigerende wirwar van metalen elementen vormt de basis van deze salontafel, die een dynamisch spel van lijnen en vormen creëert. Het tafelblad lijkt te zweven boven deze verstrengelde constructie, waardoor een boeiend visueel effect ontstaat. De Tangled Salontafel is meer dan alleen een tafel; het is een gespreksonderwerp, een artistiek statement in je interieur. Of je nu een liefhebber bent van eigentijds design of op zoek bent naar een uniek accent, deze salontafel voegt een vleugje verfijning toe aan elke ruimte. Breng een bezoek aan onze winkel in Arnhem en ervaar zelf de pracht van de Tangled Salontafel. Laat je inspireren door het meesterlijke design van Carolina Wilcke en ontdek hoe deze tafel een onderscheidende flair toevoegt aan jouw huis.
Een greep uit onze merken

Advies aanvraag

Tangled Salontafel Spectrum

Wilt u advies over Tangled Salontafel Spectrum? Laat dan uw gegevens achter in het formulier hieronder en wij nemen contact met u op.