Zoek
Sluit dit zoekvak.
String

Styring System String

Welkom bij de essentie van veelzijdigheid en elegantie – het String System van String Furniture. Dit Scandinavische meesterwerk biedt een modulair opbergsysteem dat niet alleen functioneel is, maar ook een statement maakt in design. Of je nu ruimte nodig hebt voor boeken, decoratieve items of persoonlijke bezittingen, het String System past zich moeiteloos aan en transformeert jouw omgeving in een oase van stijl en organisatie.

Product omschrijving

Het String System, gecreëerd door de visionaire Zweedse architect Nils Strinning in 1949, is uitgegroeid tot een icoon van Scandinavisch design. Het systeem is gebaseerd op de eenvoudige, doch geniale, combinatie van metalen zijpanelen en planken die op verschillende hoogtes kunnen worden geplaatst. Dit maakt het mogelijk om een opbergsysteem te creëren dat volledig is afgestemd op jouw behoeften en de specificaties van jouw ruimte. Het String System biedt niet alleen functionaliteit, maar ook esthetisch plezier. Met een tijdloos en minimalistisch ontwerp past het zich moeiteloos aan aan diverse interieurstijlen. Kies uit verschillende afwerkingen en kleuren om een persoonlijk accent toe te voegen aan jouw ruimte.
Een greep uit onze merken

Advies aanvraag

Styring System String

Wilt u advies over Styring System String? Laat dan uw gegevens achter in het formulier hieronder en wij nemen contact met u op.