Zoek
Sluit dit zoekvak.
Foscarini

Spokes Foscarini

Betreed de wereld van innovatieve verlichting met de Foscarini Spokes. Deze lamp, geïnspireerd door de beweging van fietswielen, brengt een dynamisch spel van licht en schaduw in elke ruimte. Een verfijnd ontwerp dat functionaliteit omarmt met een vleugje artistieke elegantie. [Voeg hier een aantrekkelijke afbeelding van de Spokes toe.] Ontdek de Foscarini Spokes: De Spokes is een kunstwerk van verlichting, ontstaan uit de inspiratie van draaiende fietswielen. Met een unieke en eigentijdse uitstraling voegt deze lamp een vleugje moderniteit toe aan elke omgeving. De beweging die de Spokes suggereert, creëert een dynamische en intrigerende verlichtingservaring.

Product omschrijving

Betreed de betoverende wereld van de Foscarini Spokes, waar lichtheid en beweging samenkomen in een meesterlijk ontworpen lampenserie. Geïnspireerd door de magie van fietswielen, wekt de Spokes een gevoel van gewichtloosheid op en suggereert voortdurende beweging. Alsof je door een magisch en geometrisch rooster beweegt, filtert het licht van binnenuit naar buiten en creëert het een schitterend schouwspel van blokken en leegtes. [Voeg hier een afbeelding toe die de dynamiek van de Spokes illustreert.] De Verschillende Varianten van Spokes: Spokes biedt een scala aan expressies, elk met zijn eigen karakter. De Spokes 2 suspension lamp roept associaties op met een lantaarn of een volière, waar het licht op een unieke manier door het geometrische patroon stroomt. De Spokes 1 suspension lamp valt op door zijn langgerekte en dynamische vorm, die een statement maakt in elke ruimte met zijn unieke uitstraling en beweging. Studio Garcia Cumini en het Spokes Project: Studio Garcia Cumini is ontstaan uit de samensmelting van twee multidisciplinaire ervaringen in de designwereld, met een gedeelde visie op “slow design”. Deze visie zoekt naar een ziel binnen dingen, waarbij poëtische intuïties vorm krijgen met een allesomvattende visie die zich uitstrekt van technologische evoluties tot artistieke talen en nieuwe maatschappelijke trends. Voor Foscarini heeft het studio het Spokes-project gecreëerd, een serie lampen met een grafisch en lichtgevend effect, tot stand gebracht door slanke metalen spaken. Dit project is een viering van verlichting als kunst, waarbij vorm, functie en esthetiek samenkomen in een unieke harmonie.
Een greep uit onze merken

Advies aanvraag

Spokes Foscarini

Wilt u advies over Spokes Foscarini? Laat dan uw gegevens achter in het formulier hieronder en wij nemen contact met u op.