Zoek
Sluit dit zoekvak.
String

Pyra G2 String

Maak kennis met de Pyra G2 van String Furniture – een moderne interpretatie van een designklassieker uit de jaren 50. Geïnspireerd door het werk van de ambachtelijke meubelmaker Olle Pira, combineert deze plank functionaliteit met een tijdloze esthetiek. Laat de Pyra G2 een eigentijdse touch toevoegen aan jouw ruimte terwijl het eer betoont aan het artistieke erfgoed van zijn ontwerper.

Product omschrijving

De Pyra G2 van String Furniture is meer dan alleen een plank; het is een eerbetoon aan de onderscheidende visie van Olle Pira. Als een meester-ambachtsman die traditionele materialen als kersenhout, esdoorn en eiken met eeuwenoude vaardigheden bewerkte, bracht Olle Pira ook vernieuwende ideeën voort aan de befaamde Konstfack-school en won hij in 1952 de eerste gouden medaille voor Zweden op de Triënnale in Milaan. De moderne interpretatie van de Pyra G2 weerspiegelt de filosofie van zijn oorspronkelijke ontwerper. Deze plank is niet alleen bedoeld voor opslag; het is een metgezel voor menselijke natuur. Met strakke lijnen en verfijnde materialen voegt de Pyra G2 een eigentijdse elegantie toe aan jouw ruimte, terwijl het blijft trouw aan de tijdloze principes van het originele ontwerp.
Een greep uit onze merken

Advies aanvraag

Pyra G2 String

Wilt u advies over Pyra G2 String? Laat dan uw gegevens achter in het formulier hieronder en wij nemen contact met u op.