Zoek
Sluit dit zoekvak.
Slowwood

Leech 2 Dressoir Slow Wood

Welkom in de betoverende wereld van Slowwood, waar meubels niet zomaar objecten zijn, maar unieke kunstwerken doordrenkt met ambachtelijk vakmanschap. Te midden van deze serene ambiance wordt het Leech Cabinet geboren. Dit kabinet is niet slechts een meubelstuk; het is een ode aan maatwerk, een subliem kunstwerk doordrenkt met zorg en precisie. Ontdek het Leech Cabinet, een meesterwerk dat speciaal voor jou wordt vervaardigd, waar keuzevrijheid en tijdloos design hand in hand gaan.

Product omschrijving

Leech Cabinet: Een Meesterwerk van Ambacht In de serene wereld van Slowwood, waar tijd wordt omarmd en ambacht hoog in het vaandel staat, ontstaat het Leech Cabinet. Dit is niet slechts een meubelstuk; het is een ode aan maatwerk, een kunstwerk vervaardigd met zorg en precisie. In het hart van dit unieke kabinet ligt de vrijheid van keuze. Hier worden geen compromissen gesloten; het kabinet past zich aan aan jouw behoeften met 1, 2 of 3 modules, gemaakt naar jouw specificaties. Elk Leech Cabinet is een uniek meesterwerk, vervaardigd op bestelling, speciaal voor jou. De Slowwood Leech-collectie, waar het Leech Cabinet deel van uitmaakt, biedt keuzes die verder gaan dan de standaard. Kies tussen Essenhout en Eikenhout, en geef je kabinet een persoonlijk accent met een van de vier verfijnde afwerkingen: natuurlijk gelakt, gebeitst, olie natuur of olie wit. Maar het kleurenpalet stopt daar niet; het frame kan worden gekleurd in elke RAL- of NCS-kleur die je voor ogen hebt. Slowwood brengt niet alleen meubels, maar een ervaring aan huis. Het aanbod omvat persoonlijk advies met een bezoek aan huis in Nederland, en levering met montage – een service die inbegrepen is bij je bestelling. Dit is geen gewoon kabinet; dit is een manifestatie van ambacht en verfijning. Het Leech Cabinet ademt Slowwood’s toewijding aan tijdloos design, waar vakmanschap, persoonlijkheid en functionaliteit samenkomen in een perfect harmonieus meubelstuk.
Een greep uit onze merken

Advies aanvraag

Leech 2 Dressoir Slow Wood

Wilt u advies over Leech 2 Dressoir Slow Wood? Laat dan uw gegevens achter in het formulier hieronder en wij nemen contact met u op.