Zoek
Sluit dit zoekvak.
Studio Henk

Coode Bench Studio Henk

Ervaar ultiem zitcomfort met de Coode Bench van Studio-Henk, speciaal ontworpen voor lange en gezellige diners met vrienden en familie. Deze eettafelbank met zachte rugleuning is niet alleen een toevoeging aan je eetruimte maar ook geïnspireerd door het tijdloze design van de Co Chair en de Ode Chair. Stem de Coode Bench af op je persoonlijke stijl met verschillende stofferingsopties.

Product omschrijving

De Coode Bench van Studio-Henk is ontworpen met het oog op ultiem zitcomfort, waardoor het de ideale metgezel is voor uitgebreide diners en gezellige bijeenkomsten. Deze eettafelbank, voorzien van een zachte rugleuning, nodigt uit tot urenlang tafelen en genieten van goede gesprekken met vrienden en familie. Wat de Coode Bench bijzonder maakt, is dat het Studio-Henk’s eerste eettafelbank met rugleuning is. Het ontwerp haalt inspiratie uit de kenmerkende elementen van de Co Chair en de Ode Chair, wat resulteert in een harmonieus samenspel van stijl en functionaliteit. Personaliseer je Coode Bench met stoffering naar keuze, zodat deze perfect aansluit bij de eetkamerstoelen en de algehele sfeer van je eetruimte. Het stalen frame, verkrijgbaar in zwarte of witte poedercoating, voegt een modern tintje toe aan het tijdloze ontwerp. Met verschillende beschikbare maten, variërend van 120 cm tot 220 cm, past de Coode Bench moeiteloos bij diverse eettafels en ruimtes. Kies uit Standaard-stofferingen of ga voor de verfijnde uitstraling van Kvadrat-stofferingen.
Een greep uit onze merken

Advies aanvraag

Coode Bench Studio Henk

Wilt u advies over Coode Bench Studio Henk? Laat dan uw gegevens achter in het formulier hieronder en wij nemen contact met u op.