Weltevree

Weltevree klinkt als een oer-hollands bedrijf. En dat is het ook. In 2007 opgericht ziet Weltevree maar een taak voor zich. De naam zegt het al: tevredenheid. Dat is niet zo moeilijk met de ontwerpen van Weltevree. Weltevree zoekt een balans tussen het interieur en de omgeving. Door uitdagende ontwerpen tracht Weltevree de gebruiker uit te nodigen de interactie aan te gaan met de omgeving. Een bewuster leven is het gevolg. Deze visie dringt diep door in de ontwerpen die Weltevree uitbrengt.

De buitenproducten van Weltevree maken van iedere tuin of terras een ware speeltuin voor kinderen en volwassenen.

Zo is de Guidelight een sfeervolle buitenlamp die je overal mee naar toe kunt nemen, maar ook kan dienst doen als zaklamp. En de unieke Duchtubs waar Weltevree bekend mee werd, zorgen voor ontspanning of verkoeling in de winter of zomer.

Weltevree – kwaliteit, comfort en avontuur

Designproducten van Weltevree staan voor kwaliteit, comfort en avontuur. Producten van eerlijke materialen die een leven lang mee gaan. Weltevree ontwerpt dan ook gebruiksproducten zoals handschoenen, een bijl en pizzascheppen. Veel van deze producten hebben het interactieve element, dat inherent is aan de ontwerpen van Weltevree, diep in zich.

Zelfs het buitenbad van Weltevree, de Dutchtub, wordt door de gebruiker zelf warmgestookt met hout. Dat transformeert het nemen van een bad van banale ervaring tot een lesje natuurkunde gecombineerd met comfort en een vleugje van het woeste leven. Dat is pas genieten.

Kom langs in onze winkel

Of het nu gaat om een compleet interieurplan of om de juiste keuze voor een uniek Weltevree product: bij Meijer+Floor helpen wij u graag vanuit onze jarenlange ervaring.