Vipp

Soms leidt het winnen van de loterij tot meer dan alleen tijdelijke opwinding. Toen Vipp-oprichter Holger Nielsen in 1932 een auto won, was dat het begin van Vipp. Hij verkocht de auto, kocht een metalen pers en enkele jaren later, toen zijn vrouw Marie een afvalbak nodig had voor haar kapsalon, ging hij naar zijn eenmanswerkplaats en maakte wat tegenwoordig bekend staat als de Vipp-Pedal bin.

Holger had niet kunnen vermoeden dat de afvalbak die hij in 1939 ontwierp, uiteindelijk het begin zou zijn van een volwaardig designuniversum van accessoires, meubels en keukens. Ook niet dat zijn prullenbak een katalysator zou zijn voor een designhotelconcept.

Vipp is nog steeds een onafhankelijk Deens designbedrijf in familiebezit, gerund door Holgers dochter, Jette Egelund, haar twee kinderen Kasper en Sofie, samen met 45 medewerkers in Kopenhagen, Denemarken.

Of het nu gaat om het ontwikkelen van een afvalbak, het heroverwegen van de modulaire keuken, het creëren van een meubellijn of het hosten van het Vipp Hotel, bij Vipp meten ze de kwaliteit van producten en concepten nog steeds op hun vermogen om op lange termijn een buitengewone ervaring te bieden.

Vipp610 Loft Sofa 3 Seater

Vipp610 Loft Sofa 3 Seater

De Vipp Loft Sofa is een van de twee modellen die beschikbaar zijn in de Vipp sofa-serie. De Loft-bank heeft een brede, hoekige vorm met een constructie van hout en staal, gedragen door een slank frame van gepoedercoat staal. Deze versie is een 3-zits configuratie. Voor meer module-opties, neemt u contact met ons op.

vipp pedal bin

vipp pedal bin

De Vipp17 Pedal Bin is de grootste van de Vipp bins, ideaal voor gebruik in keukens. Deze pedaalemmer is voorzien van een uitneembare binnenemmer, een deksel dat zorgt voor een luchtdichte sluiting en een dempermechanisme dat zorgt voor een soepele sluiting van het deksel. Een rubberen ring aan de basis beschermt vloeren.

Vipp swivel chair

vipp swivel chair

Vipp swivel chair is geschikt voor het thuiskantoor of de vergaderruimte. De stoel heeft een gepolijst of gepoedercoat aluminium frame met een gestoffeerde leren zitting en rugleuning. Een vierpootsonderstel op zwenkwielen zorgt voor een 360° draaiing van de zitting. Ook verkrijgbaar met glijders. De bekleding van zwart en zandleer kenmerkt zich door unieke visuele kenmerken.

Vipp wall lamp

Vipp wall lamp

De Vipp wall lamp is een veelzijdige wandlamp voor in huis of op kantoor. De wandlamp heeft een verstelbare arm voor gerichte verlichting en een geperforeerde kap voor een aangename lichtverspreiding. Als de installatie dit vereist, is een adapter beschikbaar als reserveonderdeel.

Kom langs in onze winkel

Of het nu gaat om een compleet interieurplan of om de juiste keuze voor een bank: bij Meijer+Floor helpen wij u graag vanuit onze jarenlange ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.