Tonone

De producten van Tonone zijn van Nederlandse makelaardij. De Bolt lamp is het spraakmakende ontwerp waar het merk bekend om staat. Deze stoere en functionele lamp is er in vele uitvoeringen. Tonone draagt de relatie tussen het oude en het nieuwe uit. Ontwerpen van Tonone hebben vaak een randje van het oude, gegoten een een fris en modern design.

Industrieel metaal met tijdloze kleuren worden gecombineerd met tl-licht en LED. De ontwerpen van Tonone laten de gebruiker denken aan fabriekslampen, zware machines van metaal en negentiende-eeuwse bruggen met staalkabels. Maar dat alles zonder de zwaarte, want ontwerpen van Tonone zijn fris en licht. Een ruimte die is ingericht met ontwerpen van Tonone heeft een sterke en moderne look met industrieel randje. Neem de Mr. Tubes van Tonone: industrieel zwart staal met twee lange tl-buizen. Twee kleuren en twee tijdperken: een onvergetelijke combinatie die de ruimte maakt. En dan de Atlas: een koperkleurig scharnier-frame verfraaid met een rustieke lamp – maar wel omhuld door een met de hand geblazen, moderne glazen stolp. Klassiek en modern: Tonone.

Kom langs in onze winkel

Of het nu gaat om een compleet interieurplan of om de juiste keuze voor een bank: bij Meijer+Floor helpen wij u graag vanuit onze jarenlange ervaring.