Studio HENK

Studio HENK is een Nederlandse meubelontwerpstudio in Amsterdam. Geïnspireerd door dagelijkse momenten maken ze meubels voor elke dag.

Studio HENK is in 2013 opgericht door twee broers uit het zuiden van Nederland – architect Xander en bedrijfsstrateeg Okke. Vanuit een behoefte aan designmeubels die niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch besloten de broers een collectie meubels voor elke dag te ontwerpen. Sinds 2013 is Studio HENK uitgegroeid van een kleine start-up tot een succesvol meubelmerk.

We geloven dat het ontwerpen van meubels niet alleen draait om het maken van een mooi meubelstuk, maar om het creëren van meubels die je elke dag weer kunt gebruiken.

Daarom zijn de design meubels van Studio HENK niet alleen mooi, maar ook functioneel. Alle meubels kunnen zelf samengesteld worden, zodat ze precies zijn wat je nodig hebt voor jouw dagelijks leven – zowel thuis als op kantoor. Kies uit een breed aanbod aan maten, afwerkingen, stoffen en kleuren en creëer een uniek meubelstuk. Onze collectie in onze showroom in Arnhem bestaat uit alle typen meubels die je nodig hebt voor jouw interieur.

De missie van Studio HENK is om tijdloze meubels te ontwerpen die je leven lang meegaan. Om de levensduur van de meubels te vergroten, werken ze alleen met materialen van de hoogste kwaliteit. De subtiele details laten het vakmanschap en de aandacht voor details zien waarmee de meubels zijn gemaakt. De gehele collectie wordt in Europa geproduceerd.

In onze winkel in het gezellige centrum van Arnhem vind je een uitgebreide selectie van onder andere; stoelen, tafels en prachtige eetkamerbanken.

Kom langs in onze winkel

Of het nu gaat om een compleet interieurplan of om de juiste keuze voor een bank: bij Meijer+Floor helpen wij u graag vanuit onze jarenlange ervaring.