Pastoe

Pastoe is een vertrouwde naam en heeft steeds de toon gezet als het om nieuwe ontwikkelingen in het interieur gaat. De studio bestaat al meer dan 100 jaar en heeft in die tijd een onmiskenbare signatuur achtergelaten binnen de Nederlandse interieurtraditie, die steeds opnieuw herkend en omarmd wordt. Zo is de Amsterdammer opbergkast een echte klassieker.

Maar de Pastoe “Joost Selection” en Pastoe “Wire Collection” zijn ook pareltjes. De Pastoe visie? Het meubel dat je koopt is niet alleen een product – het is een relatie. Idealiter ga je een verhouding aan met een meubelstuk die jarenlang standhoudt. Pastoe maakt dan ook ontwerpen waar je direct verliefd op wordt. Met zachte pastelkleuren die scherpe vlakken inkleuren op diverse gedeeltes van de meubels doet een meubelstuk van Pastoe haast denken aan een schilderij van Mondriaan. Ver van de waarheid zit dat niet: ontwerpen van Pastoe staan naast de lijn die kunst van design scheidt.

Pastoe maakt gebruik van een grote hoeveelheid verschillende kleuren en maten. Meubelstukken kunnen dan ook worden ingekort en uitgebreid, door extra lagen toe te voegen en in te kleuren. Zo komt de klassieke landscape als tweelaags kast van twee meter breed. Uitbreiden is echter mogelijk tot maar liefst zes lagen vier meter breed! Elk ontwerp van Pastoe heeft dan ook een eigen karakter waar je direct mee naar huis loopt.

Kom langs in onze winkel

Of het nu gaat om een compleet interieurplan of om de juiste keuze voor een bank: bij Meijer+Floor helpen wij u graag vanuit onze jarenlange ervaring.