Painting the Past

De start van Painting the Past ontstond in 1998 bij een bezoek aan een bijzondere Engelse verfproducent. De speciale krijtachtige uitstraling van deze Engelse verf werd geïntroduceerd in de Nederlandse woon- en decoratiewinkels.

Painting the Past is een verflijn die de romantiek en sfeer van het verleden laat herleven. Onze collectie bevat ruim 100 kleuren die door Painting the Past in eigen atelier is ontworpen. De verven zijn gebaseerd op de krijtverven van vroeger maar voldoen aan de gebruikerseisen van nu, eenvoudig aan te brengen, watergedragen, zeer laag VOC-gehalte, omgevingsvriendelijk en slijtvast.

De toevoeging van krijt en hoogwaardige pigmenten zorgen voor een authentieke en poedermatte uitstraling. De combinatie van het traditionele verfrecept en de eigen unieke kleuren maakt deze verf niet te evenaren of te kopiëren.

Rustica krijtverf

Painting the Past Rustic@ is een rustieke muurverf die zich kenmerkt door zachte streperige kleurschakeringen. Painting the Past Rustic@ geeft de muren een authentieke, doorleefde uitstraling.

Toepassing:
Painting the Past Rustic@ is een muurverf die geschikt als afwerkingslaag op diverse poreuze ondergronden zoals, stucwerk, gipsplaten, cementgebonden ondergronden, baksteen, sierpleisters enz. die voorgestreken zijn met Painting the Past Wall Primer. Painting the Past Rustic@ is minder geschikt voor houten meubels en in vochtige ruimtes

Matt Emulsion

Painting the Past Matt Emulsion is een hoogwaardige, zeer matte krijtachtige muurverf op waterbasis die ontworpen is voor het gebruik op wanden en plafonds.

Toepassing:
Painting the Past Matt Emulsion is geschikt als afwerkingslaag op diverse poreuze ondergronden zoals, stucwerk, gipsplaten, cementgebonden ondergronden, baksteen, sierpleisters enz.

Kom langs in onze winkel

Of het nu gaat om een compleet interieurplan of om de juiste keuze voor een bank: bij Meijer+Floor helpen wij u graag vanuit onze jarenlange ervaring.