Nils Holger

Nils Holger Moormann ontwerpt al sinds de jaren ’80 wereldberoemde meubelstukken die in tal van winkels, al dan niet nagemaakt, te vinden zijn. Denk aan de stoel uit de metaalpers, de modulaire kasten en onconventionele kapstokken. Nils Holger Moormann onderscheidt zich. Niet alleen op de manier waarop ze is ontstaan (een ontmoeting tussen een lifter en een jurist), maar ook vanwege haar filosofie.

Nils Holger Moormann kijkt liever in de nabije omgeving dan naar andere werelddelen als het gaat om productiematerialen. Daarom zijn alle materialen die worden gebruikt afkomstig uit een gebied binnen veertig kilometer van het hoofdkantoor. Zo tilt Nils Holger Moorman regionaliteit naar een heel nieuw niveau. Ook wat betreft haar ontwerpvisie denkt Nils Holger Moormann verder dan andere ontwerpen. In plaats van te focussen op het ontwerpen van individuele objecten ontwerpt Nils Holger Moormann liever een nieuwe stijl – de focus ligt dan ook op het complete interieur van een kamer. Zodat alle meubelstukken naadloos bij elkaar aansluiten. Desalniettemin staat Nils Holger Moormann vooral bekend om de modulaire kastensystemen die je op tal van verschillende manieren kunt toepassen in je interieur. Het zijn kasten die met je meedenken en daarom aan ieder zijn verwachtingen kunnen voldoen. De FNP kastenserie is daar een mooi voorbeeld van. Deze kasten zijn er in allerlei soorten en maten waardoor er vast een item bij zit die aan jouw wensen kan voldoen

Kom langs in onze winkel

Of het nu gaat om een compleet interieurplan of om de juiste keuze voor een bank: bij Meijer+Floor helpen wij u graag vanuit onze jarenlange ervaring.