Menu

Het Deense Menu Design is een jong Scandinavisch design merk met een krachtige filosofie: de wereld minder gecompliceerd en een beetje mooier maken. En dat werkt. De collectie, bestaande uit designmeubels en accessoires heeft een stijlvolle eenvoud en de typische Scandinavische esthetiek. Door samen te werken met bekende en jonge ontwerpers wereldwijd bieden zij een podium voor jong talent. Zo is de prachtige WM String Loungestoel een ontwerp van het Nederlandse WM Studio. Menu Design is actief op het gebied van meubels en lampen. Met Menu design kun je je hele kamer inrichten. Heb je al meubels staan, en wil je een stijlvolle toevoeging? Ook dat is geen gek idee.

Menu Design tracht haar meubels te laten smelten met de omgeving. De ontwerpen sluiten goed aan bij een veelvoud van bestaande stijlen en blijven toch eigentijds en stijlvol. Menu Design vormt zo de samenbindende lijm die een woonkamer zo nodig heeft. Ontwerpen van Menu Design zijn strak en elegant, met een snufje verrassing. De ontwerpen combineren bekende concepten met een nieuwe layout. Zoals de Phare, een lamp van Menu Design, die de klassieke glazen bol als lampenkap combineert met een staand

Kom langs in onze winkel

Of het nu gaat om een compleet interieurplan of om de juiste keuze voor een bank: bij Meijer+Floor helpen wij u graag vanuit onze jarenlange ervaring.