Ferm Living is een geliefd Deens designmerk dat prachtige designaccessoires maakt en verkoopt. De ontwerpen van Ferm Living worden gekenmerkt door grafische prints en vrolijke kleurcombinaties van onder andere blauwe, gele en natuurlijke tinten..

Trine Andersen startte met Ferm Living in 2005 na eerst werkzaam te zijn geweest in de modebranche. Ze ontdekte een gat in de markt nadat ze zelf op zoek ging naar de ideale muurdecoratie voor haar eigen huis. Inmiddels zijn we meer dan 600 ontwerpen verder en heeft ze ook haar assortiment enorm uitgebreid. Dat omvat nu onder andere kussens, behang, dekbedovertrekken, muurstickers, kinderkussens, wandlampen en een collectie aan kinderartikelen. Voor ieder wat wils!

De visie van Ferm Living valt terug op de term balans. Voor Ferm Living is het belangrijk om in je huis een combinatie van orde en chaos, rust en blijdschap te hebben. Omdat het leven van nature rijk is aan de meest uiteenlopende contrasten, tracht Ferm Living deze contrasten vorm te geven in hun ontwerpen. Wat Ferm Living daarmee bedoelt, wordt duidelijk wanneer we een kijkje nemen in de grote hoeveelheid projecten die Ferm Living rijk is. Mediterraanse kaarsenhouders, winterse glazen en de sfeer van oude franse boetiekjes zijn de resultaten van een uiteenlopende ontwerpvisies. Ferm Living kijkt om zich heen en zet de mooiste plaatjes in de wereld om in een sfeer die je in je huis kunt neerzetten. Ferm Living slaagt erin om een zeer divers aanbod te genereren, onder andere door samen te werken met gerenommeerde internationale ontwerpers. Door verschillende visies en verschillende achtergronden te combineren is Ferm Living een uniek designmerk geworden.

 

glazen water