EYYE

Het Nederlandse EYYE is het zusje van Design On Stock met net wat andere ontwerpen, maar wel afkomstig uit dezelfde fabriek en voor een vergelijkbare prijs.

De EYYE Cella collectie bestaat uit banken die je geheel naar eigen wensen samen stelt. In de collectie van EYYE vindt u jonge en frissen ontwerpen, zoals banken, stoelen en accessoires. Functioneel, mooi en modulair. Spannende ontwerpen die opvallen in uw interieur, zoals de EYYE Cella; een speels en architectonisch gevormde bank met een rug- en armleuning die niet over de volledige breedte van de bank doorloopt. Of de stijlvolle en modulaire Etcetera bank met een ruimtelijk design door de hoge poten.

Veel elementen van EYYE zijn terug te leiden naar een brede stroming die inherent Nederlands is: Dutch Design. EYYE is niet alleen ontworpen in Nederland, ook de stroming waartoe het behoort is dat. Minimalistisch en onconventioneel zijn dan ook woorden die bij je opkomen wanneer je de collectie bekijkt. Maar niet bij elk ontwerp. EYYE heeft ook een collectie waarin klassieke materialen als leer en metaal op een degelijke en stijlvolle wijzen samenkomen. Een genot voor elke woonkamer.

Dat EYYE voorziet in kwaliteit is duidelijk. EYYE selecteert met zorg specifieke stoffen en leer waarmee gegarandeerd wordt dat er een natuurlijke samensmelting plaatsvindt van stof en hout, leer of metaal. EYYE heeft op haar website een uitputtende lijst van verschillende stoffen en leer en al hun eigenschappen. Zo’n lijst geeft je inzicht in welke stof het best bij jouw project past, en zorgt voor een naadloze aansluiting in het interieur.

Bank Cella
Menu