EYYE

Het Nederlandse EYYE is het zusje van Design On Stock met net wat andere ontwerpen, maar wel afkomstig uit dezelfde fabriek en voor een vergelijkbare prijs.

De EYYE Cella collectie bestaat uit banken die je geheel naar eigen wensen samen stelt. In de collectie van EYYE vindt u jonge en frissen ontwerpen, zoals banken, stoelen en accessoires. Functioneel, mooi en modulair. Spannende ontwerpen die opvallen in uw interieur, zoals de EYYE Cella; een speels en architectonisch gevormde bank met een rug- en armleuning die niet over de volledige breedte van de bank doorloopt. Of de stijlvolle en modulaire Etcetera bank met een ruimtelijk design door de hoge poten.

Veel elementen van EYYE zijn terug te leiden naar een brede stroming die inherent Nederlands is: Dutch Design. EYYE is niet alleen ontworpen in Nederland, ook de stroming waartoe het behoort is dat. Minimalistisch en onconventioneel zijn dan ook woorden die bij je opkomen wanneer je de collectie bekijkt. Maar niet bij elk ontwerp. EYYE heeft ook een collectie waarin klassieke materialen als leer en metaal op een degelijke en stijlvolle wijzen samenkomen. Een genot voor elke woonkamer.

Dat EYYE voorziet in kwaliteit is duidelijk. EYYE selecteert met zorg specifieke stoffen en leer waarmee gegarandeerd wordt dat er een natuurlijke samensmelting plaatsvindt van stof en hout, leer of metaal. EYYE heeft op haar website een uitputtende lijst van verschillende stoffen en leer en al hun eigenschappen. Zo’n lijst geeft je inzicht in welke stof het best bij jouw project past, en zorgt voor een naadloze aansluiting in het interieur.

Cella

Eyye cella bank product

Cella is een eindeloze bank. Letterlijk, want de modulaire elementen waarmee je de bank zelf samenstelt, hebben geen begin of einde. Dit maakt elke opstelling mogelijk – van klein en compact tot groots en royaal. Zin in een nieuwe opstelling? Dan koppel je de modules eenvoudig los of vast.

Studio Tom Dissel heeft Cella zo ontworpen dat de bank net boven de grond zweeft. Niet alleen oogt de bank daardoor luchtig, door het zwevende effect past hij bij elke soort vloer. Mooi is de geraffineerde detaillering van de bank, zoals de arm die zich om de zitting vouwt, de extra armlegger waarmee je een knusse zitplek kunt creëren en de stiknaad van de elementen die terugkomt in de rugkussens.

Dura

eyye Dura bank product

Deze compacte, uitnodigende bank zit net zo comfortabel als hij eruitziet. Dura is een echte allemansvriend die in tal van stoffen verkrijgbaar is. Fraai detail is de inkeping in de poten, die een verwijzing is naar de lijnvoering van de bank. De serie Dura – geschikt voor elk interieur – bestaat uit een bank, hoekopstelling met chaise longue of dormeuse en een poef.

Etcetera

Eyye Etcetera bank product

Het ruimtelijke effect van Etcetera wordt versterkt doordat de bank hoog op zijn poten staat. De ovale poten kunnen een kwartslag worden gedraaid, waardoor de bank een andere uitstraling krijgt. Slim is de subtiele bolling van de armen, zodat je daar comfortabel tegenaan kunt leunen zonder dat je een kussen nodig hebt. Hierdoor blijft een extra breed zitgedeelte over, wat samen met de zitdiepte van 89 cm, bank Etcetera heel comfortabel maakt.

Puuro

Eyye Puuro fauteuil product

Deze stoel wordt gegarandeerd de lievelingsplek in huis, want Puuro is de allereerste draaifauteuil met kantelmechanisme in de collectie van EYYE. Dankzij de intensieve aandacht die besteed is aan de ergonomie beschikt de fauteuil over uitstekend zitcomfort. De organisch gevormde zitschaal biedt een gevoel van geborgenheid, terwijl hij tegelijkertijd een mooie omlijsting is van het rug- en zitkussen. De bijpassende poef biedt een goede ondersteuning voor de voeten.

Kom langs in onze winkel

Of het nu gaat om een compleet interieurplan of om de juiste keuze voor een bank: bij Meijer+Floor helpen wij u graag vanuit onze jarenlange ervaring.