Design on Stock

Design on stock is een Nederlands meubelbedrijf die hun eigen ontwerpen in eigen beheer in Nederland produceert waardoor er een snelle levertijd mogelijk is. Alle modellen zijn ontworpen door ontwerpers die hun sporen al verdiend hebben en zijn daardoor uniek. De grootste hits van Design on Stock zijn de Bloq bank en de Aikon Lounge.

Betaalbaar topdesign van Design on Stock

Betaalbaar topdesign staat bovenaan de checklist van Design on Stock. Ideaal – Design on Stock produceert namelijk meubels in elk spectrum van de woonkamer. Van banken tot bijzettafels, van poefs tot diverse accessoires. Zachte kleuren en bijzonder gebruik van harde materialen zoals metaal vindt je terug in de collecties van Design on Stock.

Elk model is verkrijgbaar als bank, hoekbank love seat of poef. Zo sluit Design on Stock aan op elke woonkamer, voor elke gezinsformatie.

Design on Stock bekleding

De bekleding van de meubels van Design on Stock is een belangrijk onderdeel van hun visie, het bepaalt de uitstraling en zorgt ervoor dat de meubels lang mooi blijven. Design on Stock heeft stoffen en leersoorten geselecteerd voor alle uiteenlopende woonsituaties en toepassingen.

Kom langs in onze winkel

Of het nu gaat om een compleet interieurplan of om de juiste keuze voor een bank van Design on Stock: bij Meijer+Floor helpen wij u graag vanuit onze jarenlange ervaring.
Menu