Design on Stock

Design on stock is een Nederlands meubelbedrijf die hun eigen ontwerpen in eigen beheer in Nederland produceert waardoor er een snelle levertijd mogelijk is. Alle modellen zijn ontworpen door ontwerpers die hun sporen al verdiend hebben en zijn daardoor uniek. De grootste hits van Design on Stock zijn de Bloq bank en de Aikon Lounge.

Betaalbaar topdesign van Design on Stock

Betaalbaar topdesign staat bovenaan de checklist van Design on Stock. Ideaal – Design on Stock produceert namelijk meubels in elk spectrum van de woonkamer. Van banken tot bijzettafels, van poefs tot diverse accessoires. Zachte kleuren en bijzonder gebruik van harde materialen zoals metaal vindt je terug in de collecties van Design on Stock.

Elk model is verkrijgbaar als bank, hoekbank love seat of poef. Zo sluit Design on Stock aan op elke woonkamer, voor elke gezinsformatie.

Design on Stock bekleding

De bekleding van de meubels van Design on Stock is een belangrijk onderdeel van hun visie, het bepaalt de uitstraling en zorgt ervoor dat de meubels lang mooi blijven. Design on Stock heeft stoffen en leersoorten geselecteerd voor alle uiteenlopende woonsituaties en toepassingen.

Aikon Lounge

Design on stock aikon lounge product

De Aikon Lounge is met zijn comfortabele look en royale zitvlakken een echte lounge bank. Doordat de brede arm doorloopt in de rug en de zitting vlak is gemaakt wordt dit gevoel versterkt.

In een aantal stappen creëert u een unieke opstelling en bepaalt u of u wilt loungen, zitten of zelfs slapen. Stel de Aikon Lounge volledig naar uw wens samen.

Bloq

Design on Stock Bloq bank product

Bloq is strak aan de buitenzijde en comfortabel aan de binnenzijde.

In het model zijn verschillende verrassende details verwerkt, waardoor Bloq haar unieke uitstraling krijgt. Mede door de speciaal ontwikkelde, aluminium gepolijste poot komt de robuuste maar ook verfijnde kant van bank Bloq tot zijn recht. Speciaal voor de chaise longue is het rugkussen met rol ontworpen. Hiermee verkleint u op een eenvoudige manier de diepte van de chaise longue zodat zitten nog comfortabeler wordt.

Cascade

Design on Stock cascade product

Zowel in uiterlijk als gebruik is Cascade een bijzondere bank. De lossere stoffering in combinatie met de schuine rug zorgt voor een uitnodigend, luxueus effect.

Cascade is ontworpen als leefeiland: royaal en luxe. De schuine rug geeft de bank een unieke uitstraling en door te variëren met de rugkussens is het mogelijk de bank naar wens te personaliseren. Door de subtiel vormgegeven poten, die iets naar binnen zijn gepositioneerd, ontstaat een extra ruimtelijk gevoel. De naam weerspiegelt de gelaagdheid van het ontwerp: ‘Cascade’ betekent een waterval die uit verschillende niveaus bestaat.

Vilaz

Design on Stock Vilaz product

Vilaz is een modulaire bank met subtiele rondingen en veel mogelijkheden.

Zo is de poef op verschillende plaatsen op te nemen in het ontwerp. Dankzij de volumineuze uitstraling en de elegante afwerkingsdetails is Vilaz een rijke toevoeging aan ieder interieur. De zachte zit in combinatie met de strakke stoffering maakt de bank comfortabel voor alle generaties. En de bank kan gerust vrijstaand worden geplaatst, aangezien de armleuning naadloos overloopt in de rug: Vilaz dus is rondom overal even mooi. Doordat de poten niet meteen zichtbaar zijn, lijkt de bank te zweven. Wát een aanwinst: een royale, modulaire bank die voor luchtigheid zorgt.

Nostro

Design on Stock Nosto product

Design, state-of-the-art technologie en bekleding zorgen voor een ongekend modern uiterlijk. Het (optionele) kantelmechanisme en de bijbehorende poef garanderen maximaal comfort en een optimale steun in de rug.

Nosto combineert comfort met looks. In het ontwerp hebben we veel aandacht besteed aan de geometrische patronen, die gevormd worden door de stiknaden. In veel opzichten is Nosto een unieke fauteuil in de collectie van Design on Stock: het is de enige fauteuil die met kantelmechanisme verkrijgbaar is. Het kantelmechanisme en de bijbehorende poef zorgen voor ongekend comfort; het (optionele) hoofdkussen zet de puntjes op de i.

Kom langs in onze winkel

Of het nu gaat om een compleet interieurplan of om de juiste keuze voor een bank van Design on Stock: bij Meijer+Floor helpen wij u graag vanuit onze jarenlange ervaring.