Design on Stock

Design on stock is een Nederlands meubelbedrijf die hun eigen ontwerpen in eigen beheer in Nederland produceert waardoor er een snelle levertijd mogelijk is. Alle modellen zijn ontworpen door ontwerpers die hun sporen al verdiend hebben en zijn daardoor uniek. De grootste hits van Design on Stock zijn de Bloq bank en de Aikon Lounge.

Betaalbaar topdesign staat bovenaan de checklist van Design on Stock. Ideaal – Design on Stock produceert namelijk meubels in elk spectrum van de woonkamer. Van banken tot bijzettafels, van poefs tot diverse accessoires. Zachte kleuren en bijzonder gebruik van harde materialen zoals metaal vindt je terug in de collecties van Design on Stock. Neem de T-Tray bijzettafel: elegant en innovatief gebogen metaal met oog voor nut. Nut komt niet alleen terug in gebogen metaal, maar ook in de banken die Design on Stock ontwerpt. Elk model is verkrijgbaar als bank, hoekbank love seat of poef. Zo sluit Design on Stock aan op elke woonkamer, voor elke gezinsformatie.

De bekleding van de meubels van Design on Stock is een belangrijk onderdeel van hun visie, het bepaalt de uitstraling en zorgt ervoor dat de meubels lang mooi blijven. Design on Stock heeft stoffen en leersoorten geselecteerd voor alle uiteenlopende woonsituaties en toepassingen.

Design on Stock geeft bovendien uitgebreid advies over de vlekbestendigheid, rekbaarheid en verkleuring van diverse stoffen. Omdat een stof zich op deze gebieden anders gedraagt afhankelijk van het meubelstuk waar het op gemaakt is, kijkt het nauw in de keuze. De samenwerking met kundige ontwerpers maakt het mogelijk om een meubelstuk te maken dat presteert op elk gebied.

Design on Stock
Menu