Carte Colori

Sfeer in je interieur brengen daar zijn we bij Meijer + Floor goed in. Voor de juiste sfeer is kleur en structuur van belang wij adviseren hiervoor de kalk- en krijtverf van Carte Colori.

We helpen je graag in onze winkel met het kiezen van de perfecte kleur voor jouw interieur en beantwoorden met plezier je vragen over welke verfsoort het meest geschikt is.

Carte Colori: Specialist in mediterrane sfeer!
Die prachtige kleuren, de karakteristieke oude gebouwen, de geur van bloeiende planten en bloemen en de altijd aanwezige zon…. Wat hebben die oude steden en dorpen in Italië toch geweldig veel sfeer. Al deze Italiaanse elementen zijn voor Carte Colori het uitgangspunt geweest voor onze authentieke unieke kleurenlijn, de enige echte kalkverf en krijtverf. Daarmee creëer je ook in je eigen omgeving een stijlvolle authentieke sfeer.

Kalkverf van Carte Colori

Kalkverf is een natuurlijk en milieuvriendelijk product. Het is de oudste soort verf die er bestaat. De zachte en poederige uitstraling is zeer geschikt om een warme sfeer te creëren. In Italië en op een traditionele wijze wordt de basis van de kalkverf van Carte Colori gemaakt. Met natuurlijke pigmenten wordt de kleur gemaakt.

Hoeveel kalkverf is er nodig?
Het verbruik van kalkverf is ongeveer 5 vierkante meter per liter; uitgaande van 2 lagen.

Krijtverf van Carte Colori

Krijtverf is een zeer matte, poederige en egaal dekkende muurverf op waterbasis voor binnengebruik. Waarbij kalkverf de kenmerkende kwaststreken heeft is dit bij krijtverf niet het geval. Het krijgt een ‘kalkmat’ egaal uiterlijk. Een zeer rustgevende atmosfeer ontstaat doordat het licht goed geabsorbeerd wordt. De rijke hoeveelheid natuurlijke pigmenten en het krijteffect zorgen hiervoor.

Met krijtverf van Carte Colori creëer je een unieke rustige sfeer in je interieur.

Hoeveel krijtverf is er nodig?
Het verbruik van krijtverf is ongeveer 5 á 7 vierkante meter per liter; uitgaande van 2 lagen

Kom langs in onze winkel

Of het nu gaat om een compleet interieurplan of om de juiste keuze voor een kleur op de muur: bij Meijer+Floor helpen wij u graag vanuit onze jarenlange ervaring.