Carl Hansen

Wanneer u een product van Carl Hansen & Søn kiest, krijgt u meer dan alleen een meubelstuk. Je wordt onderdeel van een trotse traditie van onderscheidend en mooi vakmanschap, waar niets aan het toeval is overgelaten. Waar alle meubels worden vervaardigd met een grote liefde voor design en de geschiedenis van het maakproces.

Carl Hansen is ’s werelds grootste fabrikant van meubels ontworpen door Hans J. Wegner, en maken ook meubels die zijn gemaakt door gerenommeerde meubelontwerpers zoals Arne Jacobsen, Børge Mogensen, Ole Wanscher, Kaare Klint, Poul Kjærholm, Bodil Kjær en Tadao Ando. Carl Hansen & Søn vertegenwoordigt meer dan 100 jaar Deense designgeschiedenis en met meubels die wereldwijd verkocht worden.

CH22 Lounge chair

Carl Hansen CH 22 LOunge chair product

De CH22 fauteuil, sinds 1950 in productie, maakte deel uit van de debuut collectie van Hans J. Wegner voor Carl Hansen & Son. De stoelen zijn allemaal van hout met zittingen van papierkoord in plaats van stoffering. Ze behoren tegenwoordig tot de meest bekende en gewilde creaties van de ontwerper.

CH24 Wishbone

Carl Hansen ch 24 Wisgbone product

Het allereerste model van Hans J. Wegner exclusief ontworpen voor Carl Hansen & Søn in 1949. De CH24 of Wishbone Chair, wordt al gemaakt sinds 1950.

MG501 Cuba Papercord

Carl Hansen Papercord MG501 oak soap natural

De elegante Cuba Chair van Morten Gøttler, ontworpen in 1997, is een goed voorbeeld van het Scandinavische designerfgoed en het zorgvuldige evenwicht tussen vorm en functie. De stoel, die al na een paar decennia een echte klassieker is geworden, wordt nu geïntroduceerd in een nieuwe variant met de zitting en rugleuning in papercord, waardoor de Cuba Chair een nog lichtere en verfijndere uitstraling krijgt.

Kom langs in onze winkel

Of het nu gaat om een compleet interieurplan of om de juiste keuze voor een bank: bij Meijer+Floor helpen wij u graag vanuit onze jarenlange ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.