STUDIO – Henk | 5 + 1 Gratis

5 jaar geleden ontwierp Studio-Henk hun eerste stoelen. Deze namen een enorme vlucht en zijn sindsdien een favoriet van velen gebleken. Om onze dankbaarheid te uiten, brengen wij een ode uit aan de HENK stoel met een speciale aanbieding.

De zesde stoel gratis

Stoelen zijn niet meer weg te denken uit onze collectie. Wij zijn trots de ontwerpen van Studio-Henk vele interieurs sieren en brengen daarom een ode uit aan de HENK eetkamerstoel. Koop nu een set van zes eetkamerstoelen en krijg de zesde gratis.

Actievoorwaarden:
– Het aanbod is geldig van 15 februari tot en met 1 mei 2024.
– De goedkoopste stoel is gratis.
– Alle eetkamerstoelen en krukken komen in aanmerking, te weten: Base, Bolster,Checker, Co, Oblique, Ode en Trace.
– Een combinatie van meerdere modellen en uitvoeringen is mogelijk.
– Geldig in onze winkel.

SPECTRUM| 15 % korting

Dit jaar vieren we een mijlpaal: de 60e verjaardag van de iconische Steltman stoel, ontworpen door de legendarische Gerrit Rietveld. Speciaal voor juwelier Steltman in Den Haag creëerde Rietveld op 75-jarige leeftijd deze tijdloze en revolutionaire stoel.

Om dit jubileum te vieren, nodigen wij u uit om deel te nemen aan onze Steltman Jubileumactie! Van 15 maart tot en met 20 mei 2024 profiteert u van 15% korting op alle uitvoeringen van de Steltman stoel.

Waarom de Steltman Stoel?

Het ontwerp is verkrijgbaar in een massief eikenhouten versie en een gestoffeerde variant in vilt of leer, waardoor het perfect past bij diverse interieurstijlen. Ontdek de unieke specificaties van de Steltman stoel op onze website en haal inspiratie uit de beschikbare beelden in onze beeldbank.

Dit is uw kans om een stukje designgeschiedenis in huis te halen en te profiteren van exclusieve kortingen. Mis deze jubileumactie niet!

GELDERLAND | 15 % korting

Wij zijn verheugd om u te informeren over onze exclusieve actie op de populaire 6511 en 7610 series, ontworpen door de gerenommeerde Jan des Bouvrie. Vanaf 15 maart tot en met 20 mei 2024 kunt uw genieten van een indrukwekkende korting van 15% bij de aanschaf van een 6511 of 7610 bank of fauteuil.

Hoogtepunten:

Actieperiode: 15 maart t/m 20 mei 2024

Wat wordt aangeboden: 15% korting op de aankoop van een 6511 of 7610 bank/fauteuil

Ontdek de Tijdloze Elegantie:

De 6511 en 7610 series, geliefd door velen, zijn ontworpen met oog voor detail door Jan des Bouvrie. Deze tijdloze stukken zijn een perfecte aanvulling op elk interieur. Met eindeloze mogelijkheden zijn beide modellen verkrijgbaar als rechte bank, hoekbank en fauteuil. Voor de liefhebbers van iets subtiels bieden we ook de 6515 en 7615 modellen aan, met een ietwat smallere armleuning.

Wanneer begint de actie?

Onze speciale actie gaat van start op 15 maart. Dit is uw kans om de elegante en comfortabele 6511 en 7610 series tegen een onweerstaanbare prijs aan te schaffen.

Meer Informatie:

Voor alle specificaties van de 6511 en 7610 serie, evenals beeldmateriaal verwijzen we u graag naar onze website. Bezoek onze beeldbank voor downloads en ontdek de veelzijdigheid van deze prachtige series.Wacht niet te lang – deze actie is slechts geldig tot 20 mei 2024. Laat uw klanten kennismaken met de luxe van de 6511 en 7610 series en bezorg ze een interieurervaring als nooit tevoren!