Zoek
Sluit dit zoekvak.
Nani Marquina

Vegatal Tres Nani Marquina

De Tres collectie van nanimarquina belichaamt de passie voor vakmanschap en werd eerder uitgebreid met de Tres Stripes en Tres Textura modellen. Nu verwelkomen we een nieuwe toevoeging aan de familie: het Tres Vegetal model, dat een rustieke uitstraling introduceert dankzij het gebruik van jute. Deze met de hand gesponnen vezel is gekozen vanwege haar biologisch afbreekbare karakter, lichte gewicht en weerstand, en bovenal om de verbondenheid met de natuurlijke passie van het merk te benadrukken.

Product omschrijving

Het Tres Vegetal model is niet zomaar een tapijt; het is een rustiek en wild kunstwerk dat zijn karakter ontleent aan het gebruik van jute, een natuurlijke en biologisch afbreekbare vezel die ons dichter bij de natuur brengt. De onregelmatigheden, texturen en verschillende tinten geven het tapijt een ongeëvenaarde schoonheid. Dit dhurrie-type tapijt heeft een totale hoogte van 6 mm en een dichtheid van 56.000 draden/m². De samenstelling omvat 65% jute, een 100% natuurlijke, ecologische, biologisch afbreekbare en recyclebare vezel die frisse lucht naar de ruimte brengt. Jute fungeert als een klimaatregelaar en biedt frisheid in warme maanden en isolatie in andere seizoenen. Daarnaast bevat het tapijt 23% wollen vilt, verkregen door het persen van ongesponnen wolvezels, en 12% Nieuw-Zeelandse wol, bekend om zijn zuiverheid en zachtheid. De combinatie van deze materialen resulteert in een handgeweven dhurrie die speelt met de intersectie tussen inslag en schering. Tres Vegetal in
Een greep uit onze merken

Advies aanvraag

Vegatal Tres Nani Marquina

Wilt u advies over Vegatal Tres Nani Marquina? Laat dan uw gegevens achter in het formulier hieronder en wij nemen contact met u op.