Zoek
Sluit dit zoekvak.
&traditon

Little Petra &traditon

Een fauteuil die je omarmd, een open uitstarling heeft en laag bij de grond is. Deze fauteuil belichaamt de essentie van een loungestoel, waardoor allerlei zitposities mogelijk zijn in elke denkbare gezellige omgeving.

Product omschrijving

De Little Petra Lounge Chair: een gezellige oase van comfortGelegen op het kruispunt van tijdloos design en eigentijds comfort, is de Little Petra Lounge Chair een bewijs van de blijvende allure van Scandinavisch vakmanschap. Dit iconische stuk, vaak geprezen als een miniatuurmeesterwerk, vangt de essentie van ontspanning en elegantie.De Little Petra Lounge Chair, ontworpen door de Deense architect en ontwerper Viggo Boesen in 1938, is een belichaming van de moderne esthetiek uit het midden van de eeuw. De kenmerkende ronde vorm en het omhelzende silhouet creëren een uitnodigende sfeer, waardoor het een gewilde aanvulling is op zowel klassieke als moderne interieurs.De stoel is vervaardigd met nauwgezette aandacht voor detail en voorzien van een zachte bekleding, die een luxueuze zitervaring biedt. Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt voor duurzaamheid, terwijl de sfeer van verfijning behouden blijft. De houten poten, meestal gemaakt van eiken of walnoot, dragen bij aan de stabiliteit van de stoel en voegen een vleugje natuurlijke warmte toe.De naam “Little Petra” is een eerbetoon aan de grotere Petra Lounge Chair, ontworpen door Viggo Boesen’s tijdgenoot Flemming Lassen. Ondanks zijn kleine formaat straalt de Little Petra Lounge Chair een groots gevoel van gezelligheid uit. Het nodigt individuen uit om te ontspannen en biedt een toevluchtsoord waar men kan ontsnappen aan de eisen van de dag en troost kan vinden in de zachte omhelzing.Dit iconische stuk heeft zijn oorspronkelijke tijdperk overstegen en blijft zowel designliefhebbers als connaisseurs boeien. Of u hem nu in een woonkamer, een leeshoek of een slaapkamer plaatst, de Little Petra Lounge Chair tilt moeiteloos de sfeer naar een hoger niveau en voegt een vleugje verfijning en comfort toe aan elke ruimte.Kortom: de Little Petra Lounge Chair is niet zomaar een meubelstuk; het is een ontwerpstatement dat resoneert met degenen die de samensmelting van vorm en functie waarderen. Terwijl u wegzakt in de zachte kussens en het omhullende comfort ervaart, zult u merken dat de Little Petra Lounge Chair niet alleen een zitplaats is, maar een toevluchtsoord: een plek waar stijl en sereniteit samenkomen.
Een greep uit onze merken

Advies aanvraag

Little Petra &traditon

Wilt u advies over Little Petra &traditon? Laat dan uw gegevens achter in het formulier hieronder en wij nemen contact met u op.