Zoek
Sluit dit zoekvak.
Hay

J110 Chair Hay

Welkom bij Meijer en Floor – Waar Tijdloze Elegantie Samenkomt Ontdek de betoverende synergie van nostalgie en moderniteit met de J110 stoel van HAY, een pronkstuk in de J-serie collectie, nu beschikbaar bij Meijer en Floor. Deze stoel, ontworpen door Poul M. Volther, is een meesterwerk dat een perfecte balans vindt tussen het nostalgische en het hedendaagse.

Product omschrijving

J110 Stoel – Een Samensmelting van Stijlen De J110 stoel vertelt een verhaal van verleden en heden, waarbij het gebruik van beuken- en eikenhout een warme sfeer in je interieur brengt. Deze stoel gaat verder dan alleen zitcomfort; het is een kunstwerk dat de tijd trotseert. De rugleuning, met zijn verfijnde spijlen die subtiel taps toe- of aflopen, voegt een eigentijds tintje toe aan de rijke nostalgische ervaring. Hoe brengt de J110 stoel moderniteit in dit verhaal? De details onthullen het geheim. Kijk naar de rugleuning van de J41 stoel, een meesterwerk binnen de collectie. De fijne spijlen, niet recht omhoog, maar elegant taperend, geven de stoelen een eigentijdse uitstraling die de tijd overstijgt. Het resultaat is een collectie die niet alleen comfort biedt, maar ook een visueel feest is voor liefhebbers van design. Stel je voor dat je in de J110 stoel zit. De hoge rugleuning en de armleuningen geven je het gevoel op een troon te zitten, waar comfort en koninklijke allure hand in hand gaan. Praktische Informatie: De J110 stoel, ontworpen door Poul M. Volther, heeft een hoogte van 106 centimeter, een breedte van 53 centimeter, en een diepte van 60 centimeter. Met een zithoogte van 44,5 centimeter biedt deze stoel het perfecte evenwicht tussen stijl en comfort. Krasbestendig en verkrijgbaar in de tijdloze kleuren grijs, wit, zwart en rood, is de J110 stoel niet alleen verrassend stevig maar ook een visueel statement.
Een greep uit onze merken

Advies aanvraag

J110 Chair Hay

Wilt u advies over J110 Chair Hay? Laat dan uw gegevens achter in het formulier hieronder en wij nemen contact met u op.