Zoek
Sluit dit zoekvak.
Vitra

Eames Plastic Armchair LAR Vitra

Laat je omarmen door de tijdloze elegantie van de Eames Plastic Armchair LAR van Vitra. Een moderne interpretatie van de klassieke schommelstoel, dit meesterwerk van design belichaamt comfort en stijl op een unieke wijze. Ontworpen door het iconische duo Charles en Ray Eames, nodigt deze armstoel je uit om te genieten van een harmonieus samenspel van vorm en functionaliteit.

Product omschrijving

De Eames Plastic Armchair LAR, een ode aan verfijnde eenvoud, is een meubelstuk dat de tand des tijds heeft doorstaan. Het ontwerp van Charles en Ray Eames is een tijdloos icoon dat een gevoel van warmte en comfort brengt in elke ruimte waarin het staat. Het gebruik van hoogwaardig kunststof voor de zitting en de karakteristieke armleuningen creëert een harmonieuze balans tussen vorm en functie. Deze schommelstoel nodigt uit tot ontspanning. De organisch gevormde zitting past zich moeiteloos aan het lichaam aan, waardoor een comfortabele zitervaring ontstaat. Het minimalistische draadonderstel voegt niet alleen stabiliteit toe, maar voegt ook een luchtigheid toe aan het design. De Eames Plastic Armchair LAR is niet alleen een meubelstuk; het is een kunstwerk dat de essentie van modern wonen vangt. Kies uit een assortiment levendige kleuren en voeg een vleugje persoonlijkheid toe aan je interieur. Plaats deze schommelstoel in de woonkamer, slaapkamer of zelfs in een stijlvol kantoor – waar je ook bent, de Eames Plastic Armchair LAR zal altijd een uitnodigende plek zijn om te ontspannen.
Een greep uit onze merken

Advies aanvraag

Eames Plastic Armchair LAR Vitra

Wilt u advies over Eames Plastic Armchair LAR Vitra? Laat dan uw gegevens achter in het formulier hieronder en wij nemen contact met u op.