Zoek
Sluit dit zoekvak.
Vitra

Eames Coffee Table Vitra

Ervaar de tijdloze elegantie van de Eames Coffee Table, een meesterwerk ontworpen door Charles & Ray Eames in 1953. Met premium tafelbladen beschikbaar in rechthoekige of vierkante versies, uitgevoerd in palissanderfineer, marmer of massieve Amerikaanse notelaar, belichaamt deze tafel de perfecte balans tussen vorm en functie. De houten poten accentueren subtiel de verfijnde esthetiek van deze iconische tafel.

Product omschrijving

De Eames Coffee Table, een symbool van tijdloze schoonheid, is een meesterwerk dat het genie van Charles & Ray Eames belichaamt. Het tafelblad, verkrijgbaar in rechthoekige of vierkante versies, biedt keuze uit palissanderfineer, marmer of massieve Amerikaanse notelaar. Elke variant straalt een unieke pracht uit, waarbij de materialen zorgvuldig zijn geselecteerd om een perfecte combinatie van esthetiek en duurzaamheid te bereiken. De palissanderfineeruitvoering ademt warmte en karakter, terwijl de marmeren versie een vleugje luxe toevoegt aan elke ruimte. Voor de liefhebbers van natuurlijke houttinten is de massieve Amerikaanse notelaaruitvoering een eerbetoon aan vakmanschap en authenticiteit. De houten poten, die de tafel ondersteunen, dragen bij aan de subtiele elegantie van het ontwerp. Ze zijn zorgvuldig gevormd om een visueel lichte uitstraling te behouden, waardoor het tafelblad lijkt te zweven boven de grond. Of het nu in de woonkamer is als middelpunt van ontspanning, in de studeerkamer als artistiek statement, of waar dan ook in huis waar verfijnde esthetiek gewenst is, de Eames Coffee Table brengt een tijdloze charme in elke omgeving.
Een greep uit onze merken

Advies aanvraag

Eames Coffee Table Vitra

Wilt u advies over Eames Coffee Table Vitra? Laat dan uw gegevens achter in het formulier hieronder en wij nemen contact met u op.