Zoek
Sluit dit zoekvak.
Vitra

Corniches Vitra

Voeg een vleugje creativiteit en functionaliteit toe aan je interieur met de Corniches van Ronan & Erwan Bouroullec. Ontworpen in 2012, dienen deze veelzijdige planken zowel als praktische opbergplank als decoratieve wandinstallatie. Gemaakt van hoogwaardig kunststof en verkrijgbaar in een scala aan vormen, formaten en kleuren, bieden de Corniches een speelse en modulaire benadering van opslag en presentatie.

Product omschrijving

De Corniches van de getalenteerde Bouroullec-broers zijn als kunstwerken aan je muur, zowel functioneel als decoratief. Deze planken bieden een ongekende vrijheid in het vormgeven van je ruimte, waarbij ze dienst kunnen doen als opbergplank voor dagelijkse benodigdheden of als kunstzinnige displays voor je geliefde voorwerpen. Vervaardigd van hoogwaardig kunststof, combineren de Corniches een duurzaam ontwerp met een uitgesproken esthetiek. Het modulaire karakter stelt je in staat om unieke composities te creëren op je muur, waardoor elke plank een functioneel kunstwerk op zich wordt. Of je nu een sleutelbord naast de voordeur wilt, een plek nodig hebt voor badkamerspullen of simpelweg een ruimte wilt om je collectie voorwerpen tentoon te stellen, de Corniches bieden de perfecte oplossing. Speel met verschillende vormen en kleuren om een unieke en persoonlijke muurinstallatie te creëren die past bij jouw stijl.
Een greep uit onze merken

Advies aanvraag

Corniches Vitra

Wilt u advies over Corniches Vitra? Laat dan uw gegevens achter in het formulier hieronder en wij nemen contact met u op.