Zoek
Sluit dit zoekvak.
Pilat

Berend Kast Pilat

Ontdek de veelzijdigheid van de Berend serie, waar eenvoudigheid samengaat met uitgebreide mogelijkheden. Het fundament van de Berend serie bestaat uit een stalen frame, de ondertafel, waarop diverse kastelementen geplaatst kunnen worden. De combinatie van de maatvoering van beide elementen, de positie van het kastelement op de ondertafel, en de keuze in houtsoort, afwerking en kleurgebruik, bepalen het unieke karakter van elke Berend kast.

Product omschrijving

Berend, een serie die eenvoud tot kunst verheft en daarmee een scala aan mogelijkheden ontsluit. Het concept is simpel: een stalen frame, de ondertafel, vormt de basis waarop verschillende kastelementen geplaatst kunnen worden. Het resultaat is een modulaire en aanpasbare kast die niet alleen functioneel is, maar ook een statement maakt in elke ruimte. De Berend serie biedt keuzes op meerdere niveaus. Allereerst is er de ondertafel, verkrijgbaar in twee hoogtematen: laag (300 mm) of hoog (500 mm). Vervolgens komt het kastelement met hoogtematen van 23, 44 of 86,5 cm en een vaste diepte van 40 cm. De smalste configuratie, een wandtafel van 2 vakken breed, meet 89 cm. Elke volgende maat is 43 cm breder, met de breedste configuratie van 7 vakken breed en 304 cm. Het kastelement van 23 cm hoog is voorzien van kleppen, terwijl de kastelementen van 44 of 86,5 cm hoog deuren hebben. De keuze van het kastelement en de positie ervan op de ondertafel maken de configuratie van de Berend kast compleet. De diversiteit van de Berend serie wordt verder benadrukt door de mogelijkheden in afwerking. De afwerkingsopties volgens de massieve houtstalen, gepresenteerd in een actuele stalenkist, bieden een scala aan stijlen om de kast aan te passen aan jouw voorkeur.
Een greep uit onze merken

Advies aanvraag

Berend Kast Pilat

Wilt u advies over Berend Kast Pilat? Laat dan uw gegevens achter in het formulier hieronder en wij nemen contact met u op.