Interieuradvies

Wij geven u graag interieuradvies!

Of het nu gaat om een compleet interieurplan of om de keuze voor een salontafel: bij Meijer+Floor helpen wij u graag vanuit onze jarenlange ervaring met woninginrichting.

 

Werkwijze

Tijdens uw bezoek aan onze winkel kunt u ons natuurlijk altijd aanspreken voor interieuradvies of met vragen. We hebben de expertise in huis, dus maak er gebruik van!

Heeft u behoefte aan wat uitgebreider advies of wilt u bijvoorbeeld samen met interieurstyliste Elly Meijer aan een interieurplan werken, maak dan even een afspraak. Dan weten we zeker dat we de tijd voor u kunnen nemen. Aan de hand van foto’s en plattegrondjes van de ruimte(s) helpen wij u slimme keuzes te maken. Onze uitgebreide collectie vormt bij onze advisering de basis, daarnaast kunnen wij natuurlijk ook alle andere producten van onze leveranciers aanbieden.

Na advisering in onze winkel, kan Elly zo nodig bij u thuis alles goed inmeten en ter plekke beoordelen of de juiste keuzes zijn gemaakt.

Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken voor interieuradvies? Neem gerust contact op via 026 389 33 21 of email.

 

“Huizen inrichten is mijn grote passie, daar krijg ik veel energie van. Ik luister goed naar de wensen van de opdrachtgever, en pas mijn plan daarop aan. 

Regelmatig krijg ik berichtjes van blije klanten, die vertellen dat ze zo genieten van het vernieuwde interieur. Daar doe ik het voor! Hoe fijn is het niet als je thuiskomt en je huis voelt aan als een warme deken. Daar wil ik graag bij helpen.”

Elly Meijer