Interieuradvies van Meijer+Floor

“Een huis waar u zich helemaal thuis voelt”

Bij Meijer en Floor, dé interieurwinkel en woonwinkel in Arnhem, streven we ernaar uw huis te transformeren tot een plek waar u zich volledig thuis voelt. Of het nu gaat om het ontdekken van unieke design meubels, het kiezen van de perfecte lampen, of het ontvangen van deskundig interieuradvies; wij delen graag onze expertise die voortkomt uit jarenlange ervaring.

Tijdens uw bezoek aan onze woonwinkel in Arnhem nodigen we u uit om ons aan te spreken voor persoonlijk interieuradvies of om al uw vragen te stellen. Onze interieuradviseurs staan klaar om u te begeleiden bij het maken van weloverwogen keuzes. Als dé meubelzaak in Arnhem bieden wij een uitgebreide collectie design meubels en lampen, en we kunnen natuurlijk ook alle andere items van onze gewaardeerde leveranciers aanbieden.

Voor een meer diepgaand advies of als u wilt samenwerken aan een gedetailleerd interieurplan, nodigen we u uit om een afspraak te maken. Aan de hand van foto’s en plattegronden helpen we u bij het nemen van slimme beslissingen. Onze interieurwinkel in Arnhem, gevuld met design meubels en verlichting, dient als de perfecte omgeving om inspiratie op te doen en uw visie tot leven te brengen.

Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken voor interieuradvies in Arnhem? Neem dan contact met ons op. Bij Meijer en Floor doen we er alles aan om uw huis te laten weerspiegelen wie u bent en waar u van houdt. Ontdek de warmte van onze woonwinkel in Arnhem, waar design meubels en verlichting samenkomen om een gezellig en stijlvol thuis te creëren.

Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken voor interieuradvies? Neem dan contact op.

Geweldige winkel , vriendelijk en deskundig personeel. Prachtige meubels ....veel van Nederlandse bodem.....een echte aanrader.
- Erik -

BENT U OP ZOEK NAAR:

  • Een blij gevoel bij het thuiskomen?
  • Een perfect gestyled interieur?
  • Het optimaal benutten van de ruimte?

BIJ MEIJER+FLOOR…

begrijpen we dat u af en toe graag met een professional met een nieuwe blik naar uw interieur wilt kijken. Wat kan er beter en waar krijgt u nog meer woongemak van?

Met inmiddels meer dan 30 jaar ervaring in de interieurbranche hebben we een uitgebreide klantenkring door heel Nederland. In Arnhem stad vindt u onze unieke woonwinkel en interieurwinkel, waar afgestudeerde interieur vormgevers klaarstaan om uw woonwensen werkelijkheid te maken. Onze expertise reikt verder dan alleen adviseren; wij kunnen zelfs plattegronden tekenen om de optimale indeling van uw ruimte te creëren.

Bij Meijer en Floor staan wij voor meer dan alleen design verlichting en interieuradvies in Arnhem. Wij bieden een warme en gastvrije omgeving waarin wij uw huis transformeren tot een thuis. Ons eigen bezorgteam zorgt ervoor dat uw nieuwe interieur perfect wordt afgeleverd.

Laat ons uw ruimte transformeren en geniet van het plezier dat een doordacht en stijlvol interieur met zich meebrengt. Kom langs in onze woonwinkel en interieurwinkel en ontdek de mogelijkheden voor een interieur dat niet alleen aansluit bij uw wensen en levensstijl, maar ook wordt gevormd door afgestudeerde interieur vormgevers die met passie en creativiteit aan de slag gaan.

advies

In 3 stappen een nieuw interieur

Stap 1

We maken een afspraak in de winkel en bespreken de wensen.

Stap 2.

We maken aan de hand van foto’s een plattegrond waar we een op maat gemaakt interieurplan in verwerken.

Stap 3.

We leveren het meubilair zelf bij u af en helpen met plaatsen.