Interieuradvies van Meijer+Floor

“Een huis waar u zich helemaal thuis voelt”

Of het nu gaat om een compleet interieurplan of om de keuze voor een bank: bij Meijer+Floor helpen wij u graag vanuit onze jarenlange ervaring.

Tijdens uw bezoek aan onze winkel kunt u ons natuurlijk altijd aanspreken voor interieuradvies of met vragen. We hebben de expertise in huis, dus maak er gebruik van.

Heeft u behoefte aan wat uitgebreider advies of wilt u bijvoorbeeld samen met ons aan een interieurplan werken, maak dan een afspraak. Aan de hand van foto’s en een plattegrond helpen wij u slimme keuzes te maken. Onze uitgebreide collectie vormt bij onze advisering de basis, daarnaast kunnen wij natuurlijk ook alle andere items van onze leveranciers aanbieden.

Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken voor interieuradvies? Neem dan contact op.

Geweldige winkel , vriendelijk en deskundig personeel. Prachtige meubels ....veel van Nederlandse bodem.....een echte aanrader.
- Erik -

Bent u op zoek naar:

  • Een blij gevoel bij het thuiskomen?
  • Een perfect gestyled interieur?
  • Het optimaal benutten van de ruimte?

Bij Meijer+Floor…

begrijpen we dat u af en toe graag met een professional met een nieuwe blik naar uw interieur wilt kijken. Wat kan er beter en waar krijgt u nog meer woongemak van?

Met inmiddels meer dan 30 jaar ervaring in de interieurbranche hebben we een uitgebreide klantenkring door heel Nederland. In Arnhem stad vindt u onze unieke woonwinkel met geheel eigen stijl. Ons eigen bezorgteam levert uw nieuwe interieur perfect af.

advies

In 3 stappen een nieuw interieur

Stap 1

We maken een afspraak in de winkel en bespreken de wensen.

Stap 2.

We maken aan de hand van foto’s een plattegrond waar we een op maat gemaakt interieurplan in verwerken.

Stap 3.

We leveren het meubilair zelf bij u af en helpen met plaatsen.