Wij geven u graag interieuradvies.

Of het nu gaat om een compleet interieurplan of om de keuze voor een bank: bij Meijer+Floor helpen wij u graag vanuit onze jarenlange ervaring.
Tijdens uw bezoek aan onze winkel kunt u ons natuurlijk altijd aanspreken voor interieuradvies of met vragen. We hebben de expertise in huis, dus maak er gebruik van!

Heeft u behoefte aan wat uitgebreider advies of wilt u bijvoorbeeld samen met ons aan een interieurplan werken, maak dan een afspraak. Dan weten we dat we de tijd voor u kunnen nemen. Aan de hand van foto’s en plattegrondjes van de ruimte(s) helpen wij u slimme keuzes te maken. Onze uitgebreide collectie vormt bij onze advisering de basis, daarnaast kunnen wij natuurlijk ook alle andere producten van onze leveranciers aanbieden.

Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken voor interieuradvies? Neem gerust contact op via 026 389 33 21 of mail ons.

Prachtige woonwinkel met een uitgebreide collectie. Van bank tot onderzetter, van kleed tot klok. Alles in harmonieuze tinten. In een woord geweldig. Het interieuradvies wat we kregen was ook top! We genieten nog steeds elke dag van onze inrichting.
- Nicole -
stalen

Kom gerust een keer langs.

Of het nu gaat om een compleet interieurplan of om de keuze voor een bank: bij Meijer + Floor helpen wij u graag vanuit onze jarenlange ervaring met woninginrichting.